Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Γιορτή Μπάμιας στους Αρμενιούς Κυπαρισσίας.

Στον δέκατο χρόνο ζωής μπαίνει η γιορτή της Μπάμιας που πραγματοποιείται στο Δημοτικό Διαμέρισμα των Αρμενιών Κυπαρισσίας.
Μια γιορτή που γίνεται με πολυ αγάπη κόπο και πάνω απ όλα καλή διάθεση απο τον Σύλλογο απανταχού Αρμεναίων.
Οπως μας ενημέρωσαν η γιορτή φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο χωριό Αρμενιοί Κυπαρισσίας.

Στο νέο διοικητικό Συμβούλιο που ............

εξελέγη από τις εκλογές του Φεβρουαρίου, ανέδειξε νέους σε ηλικία συντοπίτες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές ή απόφοιτοι της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι με μεγάλο μεράκι ασχολούνται με τα κοινά του Συλλόγου και φυσικά με την εκδήλωση του ερχόμενου Σαββάτου.

Μία από τις μεγάλες προκλήσεις του νέου διοικητικού Συμβουλίου, είναι η συνέχιση του επιτυχημένου έργου του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά η συνέχιση της δεκαετούς επιτυχημένης γιορτής Μπάμιας στο δημοτικό Διαμέρισμα.

Ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων περιμένει όλους σας στο φιλόξενο χωριό των Αρμενιών Κυπαρισσίας για να περάστε μια όμορφη βραδιά, να γλεντήσετε με πολύ μουσική, καθώς θα προσφέρεται δωρεάν μπάμια για όλους και από μεριάς των μαγαζιών θα παρέχεται γουρνοπούλα, παγωμένη μπύρα και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Σας παραθέτουμε μερικά Video απο την περσινή γιορτή Μπάμιας στους Αρμενιούς για να δείτε πως ξέρουν να διασκεδάζουν στο χωριό αλλά και για να ζηλέψετε και να πάτε.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.