Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 07-08-2012 και ώρα 13.30 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας με τα εξής θέματα προς συζήτηση:


1) Πρόταση τιμών για τη μίσθωση θέσεων για την τέλεση της εμποροπανήγυρης στον οικισμό «Αγρίλι», της Δ.Ε. Φιλιατρών.
2) Έγκριση δαπάνης μετακίνησης υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας για συμμετοχή σε επιμορφωτικό πρόγραμμα.
3) Ανάθεση σε δικηγόρο της άσκησης κάθε ένδικου μέσου και βοηθήματος ανακοπή, αίτηση αναστολής, κ.λ.π.), με σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Τριφυλίας σε διάφορες εκκρεμείς υποθέσεις, καθώς και της αντίκρουσης σε αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που στρέφονται κατά του Δήμου Τριφυλίας.

4) Επιστροφή εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στον κ. Τριγκιλίδα Βασίλειο που αφορούσε τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό «Μεταφορά μαθητών Α΄θμιας & Β΄θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τριφυλίας, σχολ. έτους 2011-2012».
5) Ορισμός δικηγόρου για χειρισμό υπόθεσης είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών από σύμβαση μισθώματος μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και του Καμπούκου Κων/νου του Μιλτιάδη.
6) Ορισμός δικηγόρου για χειρισμό υπόθεσης μη καταβολής τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων (πλατείες κ.λ.π.) από καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Τριφυλίας.
7) Ορισμός δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Τριφυλίας σχετικά με την υπόθεση της Μπούζα Mariana, συζ. Ιωάννη.

1 σχόλιο:

  1. ΔΡΑΚΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΣΟΥΜΒΙΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.