Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Αυγούστου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος και την Φωνή

ΘΑΡΡΟΣ

Ετοιμάζεται «σκούπα» για ROMA από Ρουμανία και Βουλγαρία

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας στον .........

Αστυνομικό Διευθυντή και την Εισαγγελέα.

Kι αυτό για να ζητήσει οργανωμένη παρέμβαση για την απομάκρυνση ROMA από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, οι οποίοι, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του, έχουν εισβάλλει κυριολεκτικά στην Καλαμάτα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των δημόσιων χώρων και ιδιαίτερα των πάρκων.

Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε επίσης με τον Ηλία Γεωργόπουλο Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου για το ανωτέρω θέμα. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έλαβε τις επόμενες ημέρες σχεδιάζεται επιχείρηση «σκούπα» για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Νίκας σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο πρόβλημα, «έθεσα επισήμως προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας την εισβολή, κυριολεκτικά δεκάδων ή και εκατοντάδων ρομά, κυρίως, από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.»

ΦΩΝΗ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ και πάλι το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο με πολλές και ποικίλες νέες εξελίξεις. Αυτό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» που για μια ακόμη φορά παρουσιάζει με πληρότητα όλες τις εξελίξεις και τις απόψεις για το κορυφαίο ζήτημα που απασχολεί τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα.
● ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ η πρώτη έξοδος από την Αθήνα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τη Δευτέρα θα εγκαινιάσει στην Πύλο δύο κορυφαίες εκθέσεις, ενώ θα παραμείνει για δυο-τρεις ημέρες.
● ΟΙ ΝΕΕΣ περικοπές απειλούν τους Δήμους και τα Νομικά τους πρόσωπα και οι δήμαρχοι προετοιμάζονται για αντιδράσεις μέσω της ΚΕΔΕ. Ο δήμαρχος Καλαμάτας δηλώνει ετοιμοπόλεμος.
● ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ σήμερα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπου εκλέγεται νέο Προεδρείο, ενώ χθες υπέβαλε παραίτηση και ο Α΄ αντιπρόεδρος Τ. Μαρκόπουλος.
● ΕΝΤΑΣΗ στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας για την απόσυρση τραπεζοκαθισμάτων και την επιβολή προστίμων στους οφειλέτες, που όμως αποδίδουν…
● ΙΣΤΟΡΙΕΣ για αδέσποτα και χρυσοκάνθαρους που θα… σπάσουν τα κοντέρ!
● ΑΡΘΡΑ, σχόλια, παρεμβάσεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας.
● ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» που κυκλοφορεί πρωί-πρωί στα περίπτερα και τους συνδρομητές ΚΑΙ στην Τριφυλία.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.