Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Άλλα 37 άτομα στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με την κοινωφελή εργασία

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Με επιπλέον 37 εργαζόμενους ενισχύθηκαν σήμερα οι κρατικές υγειονομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας. Πρόκειται για άνεργους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, που υπέγραψαν σύμβαση διάρκειας πέντε μηνών. Η υποδοχή τους έγινε το πρωί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Τους υποδέχτηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου ...........

Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ινστιτούτου Εργασίας Πελοποννήσου Δημήτρης Στρατηγόπουλος και το στέλεχος του Ινστιτούτου Νίκος Αποστολόπουλος.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου, «θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για 5 μήνες ανάλογα με την ειδικότητα που κατέχουν στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και σε δομές ευθύνης που αφορούν την Α’θμια Φροντίδα Υγείας. Στη σύντομη αναφορά του ο διοικητής, αφού καλωσόρισε τους επιτυχόντες, τους τόνισε ότι από σήμερα εντάσσονται ενεργά στην δημιουργική συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών υγείας και τους κάλεσε να συμβάλλουν και αυτοί με τον καλύτερό τους εαυτό.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το Ινστιτούτο Εργασίας ΙΝΕ-ΓΣΕΕ που αναλαμβάνει και την ευθύνη για την αμοιβή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, η οποία ανέρχεται στα 625 ευρώ το άτομο ανά μήνα.

Οι ανωτέρω 37 προσλήψεις έρχονται να προστεθούν στα 15 άτομα που ξεκίνησαν να εργάζονται πριν περίπου ένα μήνα με το ίδιο πρόγραμμα στα ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας και Φιλιατρών.

kalamata journal

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15 νοεμβριου 2,5 μηνες απο την προσληψη των συμβασιουχων συνεχίζει η κοροιδία στο να περιμένουμε να εκταμιευτούν τα λεφτά για να πληρώσουν. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ????ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.