Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Αυγούστου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ από Μέρκελ – Ολάντ (Μέρκ-Ολαντ) πήρε ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός ...........

Αντώνης Σαμαράς για την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Τα θετικά αποτελέσματα της πρώτης διεθνούς εξόδου του Έλληνα πρωθυπουργού προβάλλονται σήμερα στο πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ, στην οποία επίσης διαβάστε:
● ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΣ πυρετός στη Μεσσηνία με πολλαπλά οφέλη. Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας με αστέρες του Χόλιγουντ στην ειδυλλιακή Καρδαμύλη.
● ΑΓΩΝΙΑ τέλος σήμερα, για υποψηφίους και τις οικογένειές τους, αφού στις 10 θα ανακοινωθούν οι βάσεις για ΑΕΙ – ΤΕΙ.
● ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη απέστειλε ο Μεσσηνιακής Καταγωγής βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης με 6 όρους για την πορεία του κόμματος. Πάντως στη ΔΗΜΑΡ σχολιάζουν: «Μπορούμε και με ένα λιγότερο».
● ΑΡΘΡΟ του Μεσσηνιακής καταγωγής καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Κώστα Βεργόπουλου για το «τέλος της ευρωπαϊκής συνοχής».
● ΠΟΛΛΑΠΛΑ τα κέρδη της φιλοξενίας Κινέζων μαθητών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θέματα που αφορούν τη Μεσσηνία σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
● ΝΕΔΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ. Τα θηλυκό ποτάμι με τις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές αποτελεί μαγνήτη για την επισκεψιμότητα, αλλά των «ανθρώπων έργα» ρυπαίνουν το περιβάλλον προσβάλλοντας τον πολιτισμό μας και όχι μόνο. Πλήρης αδιαφορία από αυτοδιοίκηση και τοπικούς φορείς.
● Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ για την προστασία και ανάδειξη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και της πλατείας στην Αυλώνα είχε σημαντικές επαφές για την επίλυση των προβλημάτων και την προώθηση του έργου μετά την απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει τις επιλογές της.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά (άρθρα, σχόλια, παρεμβάσεις, πολιτιστικά, αθλητικά κ.α.) στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας».

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.