Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ομολόγησε ο Πακιστανός δράστης της 15χρονης - Ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν ότι ο δράστης για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο είναι ο 21χρονος Πακιστανός.

Ο ίδιος ομολόγησε και περιγράφοντας με λεπτομέρειες την πράξη του είπε μεταξύ άλλων: «Την πλησίασα με σκοπό να της κλέψω το τηλέφωνο από το οποίο άκουγε μουσική. Άρχισε να φωνάζει και να ζητεί σε βοήθεια.
Της χτύπησα το κεφάλι στα βράχια και ...........

την κακοποίησα σεξουαλικά», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον ανακρίνουν.

Η σύλληψη του, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στα Νότια προάστια του Πειραιά, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27/07 ημερομηνία κατά την οποία φέρεται να είχε εγκαταλείψει το νησί της Πάρου. Όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας της Πάρου, στην οποία εργαζόταν ως κηπουρός, και βρίσκεται λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο που εντοπίσθηκε βαριά τραυματισμένη η 15χρονη , ο Πακιστανός, επικαλέστηκε προσωπικό- οικογενειακό θέμα, το οποίο προέκυψε εκτάκτως, κι έπρεπε να φύγει.

Ο νεαρός αλλοδαπός προσήχθη και εξετάζεται μέχρι αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Αττικής , καθώς φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή στην επίθεση και τον βαρύτατο τραυματισμό της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο στις 23 Ιουλίου.

Ο ύποπτος εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και είχε γίνει αντιληπτός στην περιοχή και στο σημείο της επίθεσης, λίγες ώρες πριν το κορίτσι βρεθεί κακοποιημένο στα βράχια, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου. Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.