Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ψηφιακός μαστογράφος στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 19/7/2012 από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γ.Μπέζο, η σύμβαση για την προμήθεια του ψηφιακού μαστογράφου συνολικού προϋπολογισμού 350.000,00 €.

Ως γνωστό ο ψηφιακός μαστογράφος μαζί με το υπόλοιπο πακέτο ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2.750.000€ έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ τους προηγούμενους μήνες και αφού ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες όλος αυτός ο εξοπλισμός που αναβαθμίζει ουσιαστικά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας γίνεται πραγματικότητα.
Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει ο νέος ............

μαστογράφος έρχονται να καλύψουν ένα σημαντικό κενό δεδομένου ότι την τελευταία πενταετία το Νοσοκομείο στερούνταν την δυνατότητα τέτοιων υπηρεσιών.

Κατόπιν της σημερινής εξέλιξης ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

« Σήμερα υπογράψαμε την σύμβαση για την προμήθεια του ψηφιακού μαστογράφου προϋπολογισμού 350.000 €. Είναι ένα ακόμα μικρό βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο μας. Με βάση την συμβατική υποχρέωση του αναδόχου, μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ο ψηφιακός μαστογράφος θα έχει εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο.

Έτσι συνδυαστικά με την ύπαρξη της λειτουργίας του μαγνητικού και αξονικού τομογράφου αλλά και του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού που διαθέτει το Νοσοκομείο μας θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε από το Φθινόπωρο στην λειτουργία ενός Κέντρου Μαστού.

Είναι μια σκέψη η οποία μπορεί πια να υλοποιηθεί αφού πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις και έχει την απόλυτη σύμφωνη γνώμη και των γιατρών που έχουν την γνώση να εμπλακούν στην λειτουργία του.

Θα πρόκειται για μια ουσιαστική παρέμβαση που θα παρέχει πολύτιμες υγειονομικές υπηρεσίες και μεγάλη διευκόλυνση στο γυναικείο πληθυσμό της Μεσσηνίας.

Σ’αυτή την κατεύθυνση βρισκόμαστε ως Διοίκηση και ευελπιστούμε σύντομα στην δημιουργία αυτού του Κέντρου. Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά πως παρόλο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες το Νοσοκομείο Καλαμάτας καθημερινά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται προχωρά βήμα-βήμα στην ουσιαστική του αναβάθμιση.

Morias News

ΣΧΟΛΙΟ
Ο κ. Μπέζος ασχολείται με το νοσοκομείο. Και αξονικό πήρε και Μαγνητικό τώρα και Μαστογράφο...
Ο Αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Μπόζος τι κάνει;
Μετά μην απορούμε γιατί τα αρπακτικά έχουν βάλει στο μάτι να κλείσουν το νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.