Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τροχαίο ατύχημα έξω απο τα Φιλιατρά. [ VIDEO ]

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού του αυτοκινήτου έγινε σήμερα το μεσημέρι περίπου στις 13:00 έξω από τα Φιλιατρά στην Εθνική οδό Φιλιατρών Κυπαρισσίας στο ύψος της έκθεσης ειδών Υγιεινής του Κ. Αλεξόπουλου.

Το αυτοκίνητο μάρκας NISSAN TIIDA με ...........

αριθμό Κυκλοφορίας ΚΜΝ 9521 που οδηγούσε νεαρή γυναίκα L. L. Ρουμανικής Καταγωγής κάτοικος Κυπαρισσίας και που ήταν η μοναδική επιβαίνουσα στο αυτοκίνητο, φεύγοντας από Φιλιατρά και κατεθυνόμενη προς Κυπαρισσία στο ύψος της έκθεσης Ειδών Υγιεινής του κ. Αλεξόπουλου για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε με ταχύτητα στον φράκτη που υπάρχει στο σημείο τον οποίο και διέλυσε και αναποδογύρισε.

Η οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο ελαφρά τραυματισμένη και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Στο σημείο κατέφθασε συγγενής της από την Ρουμανία ο οποίος ανέλαβε να ειδοποιήσει γερανό για να το μεταφερθεί στην Κυπαρισσία.

Τα αίτια του ατυχήματος έχει αναλάβει να διερευνήσει το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.

Δείτε το Video από το ατύχημα.


2 σχόλια:

  1. ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ !!! ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΛΙΓΟ Η ΣΤΡΟΦΉ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο η στροφή....
    Λίγο πιθανόν η μεγάλη ταχύτητα....
    Λίγο ίσως το γεγονός να την έκλεισε κάποιο αυτοκίνητο που ερχόταν από Κυπαρισσία, εκείνη φοβήθηκε και ξάκρισε πολύ με αποτέλεσμα να γίνει οτι έγινε...
    Πολλά μπορούν να συμβαίνουν.
    Πάντως είχε πραγματικά Άγιο μαζί της. Αυτό έλεγαν τα παιδιά σήμερα το βράδυ στο καφέ Καπρίτσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.