Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κυπαρισσία: Εξαιτίας των κλοπών στο σκοτάδι οι είσοδοι της πόλης

Στο σκοτάδι έχουν βυθίσει την εθνική οδό και στις δύο εισόδους της Κυπαρισσίας, βόρεια και νότια, κλέφτες καλωδίων, καθώς ξήλωσαν όλα τα καλώδια από τις κολόνες φωτισμού της εθνικής οδού.

Η θρασύτητα τους μάλιστα δεν έχει όρια, καθώς ενώ είχαν ξηλώσει ένα μεγάλο τμήμα στη νότια είσοδο και είχαν γίνει καταγγελίες στην Αστυνομία από το δήμο και είχε ξεκινήσει έρευνα αυτοί ξαναχτύπησαν αποτελειώνοντας όλο το δίκτυο.

Οπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ο ..........

αντιδήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης μετά από σχετικό ερώτημα που έγινε για το σκοτάδι που υπάρχει στην εθνική οδό, σημείωσε ότι την περασμένη Παρασκευή έγινε μήνυση κατά αγνώστων, καθώς κάποιοι είχαν επέμβει στα φρεάτια και είχαν πάρει καλώδια τόσο από το δίκτυο βόρεια της Κυπαρισσίας, όσο και στη νότια είσοδο αλλά και τον κόμβο της Φαρακλάδας και του Καρτέλα. Μετά από δύο μέρες, είπε, πήγαν με την Αστυνομία και επιτόπου έλεγξαν την κατάσταση. Εκεί επειδή σε 3 φρεάτια δεν είχαν μπορέσει να βγάλουν τα καλώδια, πήραν κάποια αποτυπώματα, ενώ βρέθηκε και μια καδένα (κόσμημα) η οποία έχει σταλεί για έλεγχο DNA.

Συμπλήρωσε δε πως έχουν αφαιρέσει καλώδια μήκους 5 χιλιομέτρων, με την ζημιά που έχει προκληθεί να υπολογίζεται σε πάνω από 40.000 ευρώ αφού μόνο τόσο είναι η αξία των καλωδίων -χωρίς να υπολογίζεται το κόστος των εργασιών για την τοποθέτηση τους.
Παράλληλα τόνισε ότι έχει ενημερωθεί και η Ασφάλεια Καλαμάτας για το θέμα προκειμένου να αναζητηθούν και οι κλεπταποδόχοι.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δίκτυο φωτισμού σε βόρεια και νότια είσοδο της Κυπαρισσίας είναι πρόσφατο έργο στην περιοχή και σίγουρα είχε κάνει τον δρόμο πιο ασφαλή.

Πάντως οι κλέφτες καλωδίων δεν περιορίστηκαν μόνο στο δίκτυο φωτισμού της εθνικής οδού, αφού έκλεψαν όλα τα καλώδια και από ένα αντλιοστάσιο στο Κοπανάκι όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας με αποτέλεσμα εκεί να δημιουργηθεί και πρόβλημα υδροδότησης των κατοίκων, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα μετά από αυτές τις κλοπές είναι σοβαρά όπως και η ζημιά που έχει γίνει στο δήμο.

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 3:42 ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ.
    ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ?
    ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ , ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΑΠΑ-ΝΤΟΥΠΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ , Η ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ, Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ , ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ . ΜΠΟΡΕΙ "ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ", ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ
    " ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ".
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.