Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Έρχονται συγχωνεύσεις νοσοκομείων.

Ο υπουργός Υγείας Ανδράς Λυκουρέντζος, ξεκαθάρισε σήμερα την απόφασή του να τηρηθούν οι υποχρεώσεις για την υγεία που απορρέουν από τις δεσμεύσεις του Μνημονίου. Ο Ιατρικός Σύλλογος όμως καταγγέλλει με σφοδρότητα ότι υπογράφηκε εν κρυπτών, συλλογική σύμβαση εργασίας με αμοιβή του ιατρικού προσωπικού των κλινικών, ύψους... 815,00 ευρώ!!

Ο κ. Λυκουρέντζος, μιλώντας στο συνέδριο Pharma and Health business, τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια διαφοροποιήσεων από τους στόχους του υπουργείου και προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές στην οργάνωση του υπουργείου, συγχωνεύσεις υγειονομικών μονάδων και ενσωματώσεις δομών υγείας, αλλά και περιστολή της δαπάνης.

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι το πρώτο ...........

εξάμηνο του τρέχοντος έτους η φαρμακευτική δαπάνη αυξήθηκε, παρότι το υπουργείο Υγείας προσδοκά να μειωθεί μέχρι το τέλος του 2012 κατά ένα δισ. ευρώ, με τελικό στόχο να μην ξεπεράσει τα 2,88 δισ. ευρώ. Είπε πως η μείωση αυτή θα επιτευχθεί με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αλλά και με τις επιστοφές χρημάτων στο δημόσιο, από τους μηχανισμούς των Rebates και του Clow back, όταν η φαρμακευτική δαπάνη ξεπερνά τα 240 εκατ. ευρώ το μήνα.

Eklogika.gr

4 σχόλια:

  1. ΛΥΚΟΥ-ΡΕΤΖΟ,ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεχιζει το καταστροφικο εργο του λοβερδου ο οποιος εχει υπογραψει τον θανατο του ΕΣΥ .αυτος απλα θα βαλει την ταφοπλακα.απο 1/1/2013 τα κεντρα υγειας και αγροτικα ιατρεια θα υπαχθουν στους δημους οποτε ...ερχεται το τελος.Ας ειναι καλα ο λοβερδος το μεγαλυτερο λαμογιο που περασε απο το υπουργειο .Α.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΚΙΝΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΡΚΑΔΑ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ,ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΟΥ ΠΩς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.