Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

“Επεσε” ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας..!!!

Τίτλοι… τέλους για τους Δημήτρη Αδαμόπουλο και Παναγιώτη Τζανετέα μετά την αποψινή νέα αποκαλυπτική συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Η πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί από την πλευρά του συνδυασμού του Γιώργου Καραμπάτου, πέρασε με 19-2 (χρειάζονταν 17 για να ”πέσουν” από το αξίωμα του Προέδρου και του Επόπτη αντίστοιχα) κι έτσι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, γυρνά σελίδα.

Τους τελευταίους μήνες που ο θεσμός ...........

πέρασε από χίλια μύρια κύματα απαξίωσης και απαισιοδοξίας, παρά το γεγονός ότι από τους χιλιάδες επαγγελματίες που έδωσαν στις εκλογές, το μήνυμα ήταν το κάτι καλύτερο. Αυτό δεν ήρθε ποτέ… (και τότε) αλλά και τώρα η συναίνεση είναι η λέξη – κλειδί. Αυτό όμως που πρέπει (επιβάλλεται) να γίνει είναι το Επιμελητήριο να αποκτήσει την αξιοπιστία του και όλα να κινηθούν με βάση τη διαφάνεια.

Το Δ.Σ. και τα μέλη υπεύθυνα, καλούνται να δείξουν το δρόμο της εξόδου από το… σκιώδες τούνελ των αλληλο-κατηγοριών, αδιαφανών κι άλλων καταστάσεων που υπήρξαν τελευταία (πολλές εκ των οποίων ειπώθηκαν ξανά απόψε), στην επόμενη συνεδρίασή του με τις επιλογές ανάδειξης και στελέχωσης της νέας διοίκησης.

Best TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.