Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ε ρε γλέντια στους Γαργαλιάνους...... με υψηλές παρουσίες...

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας συζητήθηκε προχθές (11-7-2012) το μεσημέρι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο φερόμενος ως δράστης της απρόκλητης / τραμπούκικης επίθεσης κατά του διαχειριστή του «ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS» κ. Φωτίου Παναγιωτακοπούλου, που έγινε στους Γαργαλιάνους στις 19-6-2012.
Με την αίτηση του ο ο φερόμενος ως δράστης ...........

ζήτησε από το δικαστήριο την «άμεση απόσυρση των δημοσιευμάτων» από την ιστοσελίδα «ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS» που περιγράφουν το συμβάν της επίθεσης.
Ο διαχειριστής σεβόμενος την δικαιοσύνη και το τεκμήριο της αθωότητας που υπάρχει στο πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη, κατέβασε τις φωτογραφίες από την επίθεση, διέγραψε ακόμα και τα αρχικά του ονόματος του φερόμενου ως δράστη και επίσης διέγραψε το επάγγελμα του, πριν ακόμα παραλάβει την προσωρινή διαταγή της Προέδρου του δικαστηρίου.

Ο συνήγορος του φερόμενου ως δράστη ζήτησε από το δικαστήριο την ολοσχερή απόσυρση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στο συμβάν.
Ο συνήγορος του «ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS» κ. Αντώνης Κατσάς, τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε «φίμωση της ελεύθερης έκφρασης που κατοχυρώνεται από το σύνταγμα», και δεν μπορεί να γίνει.
Δεν προξένησε έκπληξη η παρουσία στο δικαστήριο του τελευταίου δημάρχου του πρώην Δήμου Γαργαλιάνων κ. Σταύρου Καλοφωλιά, ο οποίος κατέθεσε σαν μάρτυρας υπεράσπισης του φερόμενου ως δράστη.

Στις 9-7-2012 ανεβλήθη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γαργαλιάνων η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον πρώην δήμαρχο Γαργαλιάνων κ. Σταύρο Καλοφωλιά, ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατηγορείται για «παροχή νερού, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, που προοριζόταν για ανθρώπινη κατανάλωση, ακατάλληλου ή επικίνδυνου για την Δημόσια Υγεία, κατ’ εξακολούθηση».
Μεταξύ άλλων ο κ. Καλοφωλιάς τόνισε ότι είναι στενός και οικογενειακός φίλος με τον φερόμενο ως δράστη. Επίσης μετά από ερώτηση του κ. Κατσά είπε ότι ο λόγος που ο φερόμενος ως δράστης προέβη στην πράξη του ήταν διότι ο κ. Παναγιωτακόπουλος τον αποκάλεσε «απατεώνα» στην πλατεία των Γαργαλιάνων. Στην ερώτηση αν άκουσε ο ίδιος τον προσβλητικό χαρακτηρισμό απάντησε: «όχι δεν τον άκουσα εγώ, εμένα μου το είπε ο ξυλουργός μου ο κ. Σ…».

Στην ερώτηση αν ο ξυλουργός του πρώην δημάρχου άκουσε τον προσβλητικό χαρακτηρισμό, ο κ. Καλοφωλιάς απάντησε: «όχι δεν το άκουσε ο ίδιος ο ξυλουργός. Το άκουσε κάποιος άλλος που το είπε στον ξυλουργό και ο ξυλουργός το είπε σε μένα»…

Η απόφαση του δικαστηρίου για την ολική απόσυρση των δημοσιευμάτων ή όχι θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Γαργαλιάνοι news - Πύργος Τριφυλίας.

1 σχόλιο:

  1. τι θα γεινη ρε παιδια δα ασχολουμαστε με τα πρωσοπικα σασ συνεχεια καθε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.