Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι η Ελλάδα: Οι πολίτες καλούν τη Χρυσή Αυγή αντί για την αστυνομία

Μια απίστευτη ιστορία που έρχεται να προστεθεί σε εκατοντάδες άλλες συνέβη στα Χανιά, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το τοπικό... κλιμάκιο της Χρυσής αυγής που φιλοξενεί τη σχετική καταχώρηση στον ιστότοπό του.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα που στην ουσία αποτελεί αυτοδιαφήμιση των... υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, τη Δευτέρα:

«Η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό...........

Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες. Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την... "κυριότητα" του σπιτιού της ξανά! Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο! Με την μαρξιστική λογική της "συνιδιοκτησίας" και της... ανακατανομής του "πλούτου" (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου). Ωστόσο δεν είδαμε κανέναν από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές να ανοίγει το σπίτι του να βάζει λαθρομετανάστες. »

Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει καθώς όπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα «δεκάδες είναι καθημερινά οι περιπτώσεις που ζητείται η βοήθεια της Χρυσής Αυγής με ότι κι αν σημαίνει αυτό για τη λειτουργία του Ελληνικού κράτους.

iefhmerida

3 σχόλια:

  1. Και για να μη ξεχνιόμαστε, την Ελλάδα αυτή τη δημιούργησαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ιδεολογικά. Μπράβο λοιπόν στη ΧΑ που προσφέρει όσο μπορεί αυτό που τα άλλα κόμματα στέρησαν και στερούν από τον Έλληνα, την ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.