Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Στην Δευτεριάτικη Φωνή της Μεσσηνίας.

ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με έντονο μεσσηνιακό ενδιαφέρον, επισημαίνει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «ΦΩΝΗ της Δευτέρας».

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για δύο χώρους στην περιοχή του αεροδρομίου σχετικά με δραστηριότητες γύρω από τα σκουπίδια και τη διάλυση παλαιών αυτοκινήτων. Παράλληλα συζητείται η «υπόθεση λιγνιτωρυχείο» στην Ανατολική Πυλία. Και τα δύο θέματα προκαλούν έντονες αντιδράσεις και η μεσσηνιακή παρουσία στην Τρίπολη αναμένεται δυναμική.

● ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ φύλλο της «Φ» ξεχωρίζουν τα ..........

θέματα για τις εκπτώσεις, την εκπνοή της προθεσμίας για τις φορολογικές δηλώσεις, την πυρκαγιά στα Μενινά Ελαιοχωρίου, όπου έγκαιρη παρέμβαση πυροσβεστών εθελοντών έσωσε τον Ταΰγετο από τα χειρότερα.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ και σήμερα οι αναφορές στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και η αρθρογραφία του Θανάση Παντέ και της Αφροδίτης Σπυροπούλου.
● Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ καταγωγής καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Κώστας Βεργόπουλος αρθρογραφεί για την «αποκαθήλωση της επαναδιαπραγμάτευσης» παρουσιάζοντας αθέατες πλευρές της κρίσης που εξαθλιώνει τη χώρα.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ είναι τα σχόλια, οι παρεμβάσεις και η αρθρογραφία συνεργατών της «Φ», καθώς και το αφιέρωμα του Παν. Δ. Μανιάτη, πρ. προέδρου των Μεσσηνίων Δυτικής Αττικής: «Πως χάσαμε την Κύπρο», με αφορμή τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής και της ανοιχτές πληγές του Ελληνισμού από το δραματικό Ιούλιο του ’74. Μια ιστορική αναδρομή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
● ΤΕΛΟΣ στη «ΦΩΝΗ ΣΠΟΡ» τα αθλητικά δρώμενα στη Μεσσηνία και οι «χρησμοί» της Γκόλφως, αγγελίες για την κίνηση στην τοπική κτηματαγορά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που αξίζει να διαβάσετε, τώρα πρωί και στην Τριφυλία, στα περίπτερα και τους συνδρομητές.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.