Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τα «Αδιακρίτως» του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Φόλες ξανά στην πλατεία των Φιλιατρών…

Το θέμα (Κλίκ εδώ) αποκάλυψε χθες το μεσημέρι το μπλογκ “Filiatranews”: «Επανεμφανίστηκαν στην πλατεία των Φιλιατρών φόλες που πέταξαν ανθρωποειδή, με "θύμα" αυτή τη φορά ένα αθώο σκυλί που είχε την ατυχία να την φάει και που σπαρταρούσε επί ώρα μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή. Το απάνθρωπο σκηνικό έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News, γύρω στις 4:30 - 5:30 το πρωί, οπότε και το σκυλί κατέληξε στην πλατεία λίγο παραπάνω από το γνωστό κατάστημα με παγωτά της πόλης μας».

Τόση αναισθησία πια; Ευτυχώς, ωστόσο, που .........

ακόμη υπάρχουν ευσυνείδητοι και ευαίσθητοι κάτοικοι στα Φιλιατρά και περιμάζεψαν το κουφάρι του άτυχου ζώου…

Η.Γ.

Δυσφήμηση…

Αναγνώστης ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου για να μου καταγγείλει την απαράδεκτη κατάσταση με το σκουπιδαριό στη γειτονιά του, στους Γαργαλιάνους, μου τόνισε: «Αν η κατάσταση δε βελτιωθεί, θα πάρω μπάλα κανάλια και Μέσα και θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν. Και ας αφήσουν το παραμύθι της δυσφήμησης, επειδή είναι καλοκαίρι. Δυσφήμηση δεν είναι να λες για την κατάσταση και την κατάντια με τα σκουπίδια που μας βρωμίζουν, δυσφήμηση είναι αυτό που κάνει ο Δήμος, που δε δουλεύει και δεν τα μαζεύει».

Έχει άδικο ο άνθρωπος;

Η.Γ.

Λεφτά υπάρχουν στο Δήμο Τριφυλίας!

Για καθαριότητα, φωτισμό, νερό, λεφτά, μας λένε οι του Δήμου Τριφυλίας, δεν υπάρχουν! Παρ’ όλο, βέβαια, που οι πολίτες καλούνται να πληρώνουν αδρά τα ανταποδοτικά τέλη που χρεώνει – χαρατσώνει ο Δήμος (μετά και την καταχρηστική απόφαση για τις αυξήσεις)! Λεφτά, όμως, για τα μηνιάτικα του δημάρχου και των αντιδημάρχων (και των ειδικών συνεργατών, βεβαίως) υπάρχουν και, μάλιστα, πολλές χιλιάδες ευρώπουλα (κάθε μήνα)! Έτσι δεν είναι; Ή, μήπως, υπάρχει κάποιος μήνας από τους 18 της λειτουργίας του Δήμου Τριφυλίας που δεν έχουν πληρωθεί ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι και «χάρισαν» τα λεφτά για καύσιμα στα απορριμματοφόρα, για πετρέλαιο στα σχολεία και τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς;

Η.Γ.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον δημοσιογράφο!
    Μόνο αυτός, τους τα χώνει χοντρά. Άραγε υπάρχει καθόλου πέτσα; Συγκινούνται οι κύριοι Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και κάτι καρικατούρες Πρόεδροι; Αμφιβάλω...
    Ας ξυπνήσουν αυτοί που τους ψηφίζουν, αν και πολύ αμφιβάλω και γι΄ αυτό.
    Ζώα και κτήνη αδιόρθωτα όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε εσάς που βγάλατε το θέμα και στο Γιαννόπουλο που το δημοσίευσε αναφέροντας την πηγή! Αίσχος και ντροπή για τα ανθρωποειδή που έριξαν τις φόλες στα ζωάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.