Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Την Παρασκευή στην Φωνή της Μεσσηνίας

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ «φωτιά» το σημερινό φύλλο της «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί κάθε πρωί, την ίδια ώρα με την Καλαμάτα και τις άλλες περιοχές και στην Τριφυλία, σε περίπτερα και συνδρομητές .
Ξεχωρίζουν τα αναφερόμενα και στο πρωτοσέλιδο θέματα, ενώ υπάρχουν ιδιαίτερα παρεμβατικά σχόλια και άρθρα.

● ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ θέμα της «Φ» αναφέρεται στο «καυτό» ζήτημα των σκουπιδιών που επανέρχεται με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, ενώ η παραίτηση του δημάρχου Ερμιονίδας ανοίγει τον ασκό με τα συμβαίνοντα στην Πελοπόννησο, να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα καλοκαιριάτικα.
Παράλληλα στο ρεπορτάζ του Κώστα Κοντοθανάση αναφέρονται και οι Μεσσηνιακές πτυχές του θέματος που αναμένεται να κυριαρχήσει στην τοπική επικαιρότητα το επόμενο διάστημα.

● ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ αδιέξοδο των Δήμων και η «υπομονή» που συνέστησε ο υπουργός στους δημάρχους φέρνουν πολλούς δήμους στο «κόκκινο», αφού δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα λειτουργικά!

● ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ επιδοτήσεις και τι θα ισχύσει το .........

2013 με τον μεταβατικό ευρωπαϊκό κανονισμό. Δεν θίγονται οι «μικροί», ενώ αρχίζει το «κούρεμα» για τους μεγαλομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.

● ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ, μεταφορά μαθητών στα σχολεία, το «πράσινο» της Τρόικας για παιδικούς σταθμούς και «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς και πολιτιστικά με κυρίαρχο το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι μερικά από τα πιο σημαντικά ρεπορτάζ του σημερινού φύλλου.

● ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ επίσης παρουσιάζουν: Αρθρα και σχόλια με επίκεντρο το «Γολογοθά» του πολίτη στις συναλλαγές του με το δημόσιο, τη στάση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέα Βουδούρη και «σπέσιαλ» σάτιρα την αποχώρηση Νικολόπουλου από την κυβέρνηση..

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!
Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.