Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ



Θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών το τριήμερο 2, 3 και 4 Αυγούστου, και στις 10 Αυγούστου στα Φιλιατρά.

Στις 2 & 3 Αυγούστου θα γίνει το «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» που απευθύνεται σε παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου μέχρι και τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Σ` αυτό, τα παιδιά μπορούν να περάσουν δύο δημιουργικά απογεύματα στο Πάρκο της Βλαχέρνας από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 8.45 το βράδυ, ζωγραφίζοντας με διάφορες τεχνικές, κάνοντας κατασκευές, κολάζ και πλαστελίνη. Κάθε χρόνο τις μέρες αυτές συγκεντρώνονται στο Πάρκο παιδιά από όλη την περιοχή αλλά και παιδιά των καλοκαιρινών επισκεπτών που γνωρίζουν την εκδήλωση και την περιμένουν με πολλή χαρά.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με μια μαγευτική βραδιά, τη .........

«ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» στο Πάρκο της Βλαχέρνας, το Σάββατο 4 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.. Σ` αυτήν θα δώσει συναυλία η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και θα χορέψουν τα τμήματα των παραδοσιακών χορών. Επίσης θα υπάρχει έκθεση με τις δραστηριότητες των παιδιών που πήραν μέρος στο διήμερο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Στο τέλος της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο θα φιλοξενήσει τους παρευρισκόμενους με γλυκά και αναψυκτικά.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα κλείσει με την εμφάνιση της φιλαρμονικής και δύο τμημάτων του χορευτικού του στην Πλατεία της πόλης την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ..

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρυφιλίας.

Εκ Μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.