Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η Angelina Jolie στο Costa Navarino

Έντονη ήταν η φημολογία τις τελευταίες ημέρες ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt μαζί με τα παιδιά τους βρίσκονται στη Μεσσηνία, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί, αφού κανείς δεν τους είχε δει.

Χρειάστηκε να μιλήσει γνωστότατος επιχειρηματίας σε παρέα, για να αποκαλυφθεί -off the record φυσικά - ότι η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός χαλαρώνει σε μια βίλα εξακοσίων εξήντα τ.μ., τη μεγαλύτερη που διαθέτει το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου.

Για επίσημη επιβεβαίωση ούτε λόγος, αφού, ως .........

είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει συμβόλαιο εχεμύθειας το οποίο δεσμεύει το ξενοδοχείο, σε περίπτωση που αποκαλυφθεί κάτι για τη διαμονή VIP πελατών, όπως είναι οι «Μπραντζελίνα»!

Το ζευγάρι κατέφθασε με απόλυτη μυστικότητα στο resort και, σύμφωνα με τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει, έχει απομονωθεί στη μεγάλη βίλα, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε επαφή με τους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου.

Είναι η δεύτερη φορά που η Jolie επισκέπτεται τη χώρα μας, αφού την πρώτη φορά είχε έρθει για τα γυρίσματα της Lara Croft στη Σαντορίνη, κάτι που συμβαίνει και με τον Brad Pitt.

Ο ηθοποιός είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα για διακοπές, μόνο που τότε ήταν μαζί με την Jennifer Aniston…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.