Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η ΕΡΤ σε ρυθμούς Ολυμπιακών από 27 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων μπαίνει η ΕΡΤ από την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Και τα 3 τηλεοπτικά κανάλια, η ΕΡΑΣπορ, αλλά και διαδικτυακά κανάλια με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, θα καλυφτεί η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της τετραετίας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, που θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου 2012.
Θα μεταφέρουν τον παλμό των .........

Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ΕΡΤ θα μεταφέρει την εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων σε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας (High Definition), μέσα από το κανάλι ERT HD.

Η ΝΕΤ θα μεταδίδει τα κεντρικά αθλήματα (κολύμβηση, στίβο κ.α.), τις ειδικές εκπομπές, καθώς και τις τελετές Έναρξης και Λήξης.
Η ΕΤ1 με «ζάπινγκ» θα βρίσκεται σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα, με έμφαση κυρίως στις ελληνικές συμμετοχές, ενώ η ΕΤ3 θα μεταδίδει ομαδικά σπορ. Η ERT HD θα μεταδώσει σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας αγωνίσματα, με κύριους άξονες την κολύμβηση και τον στίβο. Κάθε βράδυ στη ΝΕΤ, αμέσως μετά των τέλος των αγωνισμάτων, θα προβάλλεται ειδική ολυμπιακή εκπομπή με όλες τις εξελίξεις της ημέρας. Παρουσιαστές θα είναι οι Βας. Μπακόπουλος και Γρ. Παπαβασιλείου (από τα στούντιο στην Αθήνα) και Βιβή Δρακά και Στέφ. Δημητριάδης (από το Λονδίνο).

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και διαδικτυακά, αναμεταδίδοντας για τους εντός Ελλάδος χρήστες τα ολυμπιακά αθλήματα και μέσα από την υπηρεσία WebTV, από τα τρία αθλητικά διαδικτυακά κανάλια ERT Web Sport 1, 2 &3. Η εικόνα των Ολυμπιακών του Λονδίνου θα είναι διαθέσιμη και μέσα από λειτουργικά συστήματα i-OS και android, ενώ συνεχή πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει στα αγγλικά στάδια και γήπεδα θα προσφέρει η δημοσιογραφική ομάδα του www.ert.gr.

Σε ολυμπιακή τροχιά μπαίνει και η ΕΡΑ σπορ, το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Από τις 10.00 έως και τις 15.00 και από τις 19.00 μέχρι και τις 02.00 το πρωί, η τετραμελής δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΑ σπορ, θα μεταφέρει τον παλμό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, δίνοντας έμφαση στα βασικά αθλήματα, αλλά και σε αυτά που συμμετέχουν Έλληνες αθλητές. Παράλληλα, θα δίνει όλα τα τελευταία νέα, καθώς και ρεπορτάζ, μέσα από το απογευματινό αθλητικό μαγκαζίνο του σταθμού (15.00 – 18.00).

Στην αποστολή της ΕΡΤ συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι (με αλφαβητική σειρά): Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Μαρία Γκίκα, Στέφανος Δημητριάδης, Βιβή Δρακά, Βαγγέλης Ιωάννου, Νίκος Καραγιώργης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μιχάλης Μανουηλίδης, Παναγιώτης Μπότσας, Γιάννης Νάτου, Ιωσήφ Νικολάου, Νίκος Παγιωτέλης, Τάσος Πακλατζής, Γεωργία Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτης Σαμαράς, Στράτος Σεφτελής, Κώστας Σκουλάς, Φάνης Σκύφτας, Βαγγέλης Σμυρνιός, Στέλιος Σωτηρόπουλος, Θωμάς Τσίλκος, Νίκος Τσώνης, Παναγιώτης Φιλίππου, Γιώργος Χαϊκάλης και Δημήτρης Χατζηγεωργίου (αρχηγός της αποστολής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.