Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Ιουλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε ΣΤΟ Θάρρος και την Φωνή

ΘΑΡΡΟΣ

Στην κυκλοφορία με διόδια ο δρόμος Αλλαγή- Θουρία

Χλιαρή ήταν χθες, πρώτη ημέρα, η κίνηση των οχημάτων και στα .............

δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Τρίπολης – Καλαμάτας από τον κόμβο της Θουρίας έως την Αλλαγή.

Πρόκειται για τμήμα μήκους 22 χιλιομέτρων, όπου, με βάση τα όρια ταχύτητας που έχουν τεθεί σε ισχύ, χρειάζονται λιγότερο από 10 λεπτά για να καλυφθεί η απόσταση, ενώ η μετακίνηση γίνεται με τεράστια ασφάλεια σε σχέση με την παλαιά εθνική οδό, που περνούσε από όλα τα χωριά.

Η παράδοση συνοδεύτηκε από τελετή στο ΣΕΑ Αρφαρών και από σύντομες ομιλίες του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη και του αναπληρωτή υπουργού, Στ. Καλογιάννη.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για «ένα έργο πολύ σημαντικό για τη Μεσσηνία, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά».

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΧΑΡΑΣ ευαγγέλια για τη χθεσινή παράδοση στην κυκλοφορία του δρόμου Αλλαγή-Σπερχογεία. Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου 22 χιλιομέτρων μπορεί να διανυθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Η παράδοση του τμήματος στην κυκλοφορία μετά διοδίων που ισχύουν από χθες βράδυ, είναι το δυσάρεστο, αφού η βιαστική επιβολή τους προβληματίζει θεσμούς και πολίτες.

Η παρουσία δυο υπουργών (Χατζηδάκης – Καλογιάννης) και οι δηλώσεις για τους οδικούς άξονες, δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας, αλλά και σκεπτικισμού ιδιαίτερα για την Ολυμπία Οδό.

Εκτενές φωτορεπορτάζ από τον Κώστα Κοντοθανάση για τους δρόμους, στο πρωτοσέλιδο της σημερινής «ΦΩΝΗΣ», που αξίζει να διαβάσετε.

● ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το στρατόπεδο Καλαμάτας, για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς και άλλα μεσσηνιακά θέματα, μαζί με σχόλια, άρθρα, παρεμβάσεις και όπως πάντα πολιτιστικά και αθλητικά συμπληρώνουν την ενδιαφέρουσα ύλη της σημερινής «ΦΩΝΗΣ», την οποία μπορείτε να βρείτε και στην Τριφυλία πρωί-πρωί στα περίπτερα.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

1 σχόλιο:

  1. μπορειτε να ανεβασετε τα αποτελεσματα απο τιν ΙΝΕ ΓΣΕΕ μεσηννιας για τιν κοινοφελι εργασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.