Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Ιουλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη Φωνή

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ρεκόρ για τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο στο........

μέτωπο των πυρκαγιών, αφού είναι «πρωταθλήτριες» στον αριθμό και τις καμένες εκτάσεις κατά τη 12ετία 2000-2011.

Το «καυτό αυτό ζήτημα παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η «ΦΩΝΗ» μέσα από τα στοιχεία εμπεριστατωμένης έρευνας του αντιστράτηγου ε.α. της Πυροσβεστικής Ανδρ. Γκουρμπάτση.

Τα στοιχεία κατ’ έτος, κατά νομό και καμένες εκτάσεις, κατά την «πύρινη 12ετία» συγκλονίζουν και προβληματίζουν.

● ΤΟ «ΟΧΙ» Σαμαρά στην «υπόθεση» λιγνίτη της Ανατολικής Πυλίας, όπως μετέδωσε χθες το Best, σηματοδοτεί την κατάληξη μιας ιστορίας που «ταλαιπώρησε» την επικαιρότητα το τελευταίο εξάμηνο. Σοβαρό πλέον είναι το ενδεχόμενο απόσυρσης της αίτησης από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο επενδυτή.

● ΠΑΡΟΥΣΙΑ του υπουργού Κ. Χατζηδάκη, πιθανότατα, θα δοθεί τη Δευτέρα στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αλλαγή-Τσακώνα, μια διαδρομή 22 χιλιομέτρων που θα διανύουμε σ’ ένα δεκάλεπτο αντί της μισής ώρας, αλλά με κόστος διοδίων 1,40 ευρώ.

● ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο πολεοδομικό του Ασπροχώματος ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παν. Νίκας, που ανοίγουν το δρόμο για ανοικοδόμηση στη δυναμική αυτή περιοχή, ενώ πιο πίσω πάνω Βέργα και Μ. Μαντίνεια.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά, καθώς και σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις για την τοπική και πολιτική επικαιρότητα.

● ΜΑΖΙ πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα καθώς το πρόγραμμα της διαδρομής «Σωτ. Λαμπρόπουλος» για τη διάβαση της Νέδας την Κυριακή.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.