Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιουλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος και την Φωνή

ΘΑΡΡΟΣ

Μπεχράκης κατά Νίκα για «πλύση εγκεφάλου»

Ένταση δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι στη συνεδρίαση του ............

έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Αυτό συνέβη μεταξύ του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του «Δικτύου», Σταμάτη Μπεχράκη.
Κατά τη διάρκεια παρέμβασής του, ο εκπρόσωπος του «Δικτύου», κάποια στιγμή, έκανε λόγο για «πλύση εγκεφάλου» του δημάρχου προς τους δημότες κάθε μεσημέρι από τα κανάλια, σχετικά με τα έργα που κάνει η Δημοτική Αρχή στην πόλη κ.λπ.

Ακολούθησε η απάντηση του δημάρχου επί προσωπικού, όπως τόνισε. Ο κ. Νίκας είπε, ενοχλημένος, ότι κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για τον ίδιο.
Όταν ο δήμαρχος ολοκλήρωσε, ο Σταμάτης Μπεχράκης ζήτησε το λόγο για να απαντήσει και αυτός από την πλευρά του επί προσωπικού. Όμως, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Γουρδέας, του απαγόρευσε να μιλήσει.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ αναβολή του Περιφερειακού Συμβουλίου προκάλεσαν χθες το θέμα της εξόρυξης λιγνίτη στην Ανατολική και τα ζητήματα με τους χώρους για εναπόθεση αδρανών στερεών αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου Καλαμάτας.
Η επίσης εκδοχή αναβολής του ΠΕ.ΣΥ. ήταν ο καύσωνας και η επικινδυνότητα για πυρκαγιές, ωστόσο μάλλον αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν η επίφαση για την αναβολή, αφού οι αντιδράσεις κατοίκων και φορέων, πολιτικών αλλά και εκκλησίας υπήρχαν έντονες και μάλλον προκάλεσαν την αναβολή του ΠΕ.ΣΥ.
Αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα στο σημερινό φύλλο της «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί πρωί και στην Τριφυλία σε περίπτερα και συνδρομητές.
Άλλα θέματα που δεσπόζουν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας είναι:
● Το πλεονέκτημα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε δυο δημοσκοπήσεις με την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του να αυξάνεται και για πρώτη φορά να ξεπερνάει τον «κανένα» που συνήθως επέλεγαν οι ερωτώμενοι.
● Οι εξελίξεις για τον αυτοκινητόδρομο που θα δοθεί στην κυκλοφορία τη Δευτέρα μετά διοδίων (το Τσακώνα-Σπερχογεία).
● Η σύλληψη στην Κυπαρισσία μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σεσημασμένου κυβερνήτη σκάφους.
● Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η Κοινωφελής Εργασία και πολλά ακόμη ρεπορτάζ.
● Τέλος άρθρα-σχόλια και παρεμβάσεις με έντονο ενδιαφέρον (Ξεχωριστό το σχόλιο του Θαν. Παντέ για το Κέντρο Αποκατάστασης «Διάπλαση» στην Καλαμάτα).

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.