Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ στοιχεία για την «πύρινη 12ετία» στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο

Στο αποκλειστικό δημοσίευμα παρουσίασε τα στοιχεία εμπεριστατωμένης έρευνας αντιστράτηγου ε.α. του Πυροσβεστικού σώματος που βασίζεται στα επίσημα στοιχεία της Πολιτείας και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής σε μια εποχή που ο φόβος για το ενδεχόμενο νέων πυρκαγιών έχει κινητοποιήσει τους πάντες στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Πυροσβέστες, εθελοντές, Περιφέρεια και .............

Δήμοι με τα πυροσβεστικά όπλα «παρά πόδας» είναι έτοιμοι να επέμβουν αποτρεπτικά. Να ευχηθούμε να μην ξαναδούμε τις εφιαλτικές σκηνές του 2007, αλλά και της περασμένης 12ετίας που μας ανέδειξαν σε «πρωταθλητές της φωτιάς».

Η απήχηση του δημοσιεύματος εντυπωσιακή, ενώ πολλοί μας ζητήσαμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία της έρευνα του Ανδριανού Γκουρμπέτση, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των Μεσσήνιων κι των απανταχού φίλων μας. Η «Φ» εξαντλήθηκε χθες από νωρίς στην Τριφυλία γι’ αυτό και με τη συγκατάθεσή της δημοσιοποιούμε ολόκληρο το δημοσίευμα με τους πίνακες της καταστροφής και την ανάλυση της έρευνας από τον συντάκτη μας.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε εδώ ότι 1.180.242 στρ. στην Πελοπόννησο από τα οποία 230.255 στρ. στη Μεσσηνία έγιναν αποκαΐδια, μετά ο έτος 2000.

ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.