Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Χαστούκια σε Κανέλλη από τον Κασιδιάρη. [ Video ]

Στα χέρια πιάστηκαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και ο κ.Κασιδιάρης ξέφυγε από κάθε έλεγχο χαστουκίζοντας την κυρία Κανελλη.

Δείτε το Video






25 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφίστε πάλι χρυσή αυγή.ψηφίστε πάλι τους τραμπούκους της ελληνικής κοινωνίας, ψηφίστε πάλι τους νέο ναζι, ψηφίστε πάλι τα φασισταριά!!!! τα φιλιατρά έδωσαν ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτά τα αποβράσματα. πραγματικά λυπάμαι οποιον τους ξανά ψηφίσει.απομονοστε τους.απομονώστε τους για το καλο όλων μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιασουν τα χερια του!!!Ε μα πια μας εχουν φλομωσει στο ψεμα και οι 300 χρονια τωρα και εχουν σπρωξει δεκαδες στην αυτοκτονια!!!Φασιστα τον ανεβαζαν φασιστα τον κατεβαζαν,κανεις Εθνικιστη!Ποσες προσβολες και ειρωνια μπορει να αντεξει κανεις? Σαν γεγονος λυπηρο αλλα βγαινουν με τοσοι ανεση οι ανθρωποι που κατεστρεψαν τουτη τη χωρα και ειναι ολο ιδεες και χαρακτηρισμους!(αν και στις περασμενες εκλογες δεν ψηφισα Χ.Α ΤΩΡΑ με χιλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA TIS EKANE TIS VROMAS...TON PROKALESE K TIS AKSIZE...PAPPAS GIORGOS GERMANIA NOURHMPERK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δούρου φέρεται πάντα εριστικά και προκαλεί τους συνομιλητές της...
    Η Καννέλη μιλάει έντονα και χάνει την ψυχραιμία της...
    Στην προκειμένη περίπτωση ο Κασιδιάρης, πάντως, φέρθηκε απαράδεκτα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που μπορεί να ελαφρύνει την θέση του.
    Αν και προσωπικά συμμεριζόμουν κάποια από τα λεγόμενά του και τον σεβόμουν, νομίζω ότι τώρα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.
    Πρέπει να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί για αυτά τα έσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε κράτος "δημοκρατικού" καθεστώτος είναι ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΕΣ αυτές οι ενέργειες. Εμείς που είμαστε 18 χρονών πρέπει να βάζουμε τα γυαλιά στους μεγάλους? Ντροπή και στους μεν και στους δε. Δεν είμαι με κανέναν. Απλά να ντρέπονται που δίνουν τέτοια παραδείγματα στους νέους. Η δημοκρατία που ισχυριζόμαστε δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ δεδομένου ότι δεν μπορεί να εκφράσει κανείς τη γνώμη του ή ότι όποιος διαφωνεί τρώει ξύλο.Ευχαριστούμε για το μέλλον που μας δίνετε,να το χαίρεστε,δε θα ζήσουμε έτσι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ξέρω ότι δεν πρόκειτα να το αναρτήσεις αλλά δεν πειράζει εγώ θα το γράψω. Αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά τα τάγματα των ναζιστών. Όσο για τα μπράβο που γράφουν οι παραπάνω θα κάνω μερικές ερωτήσεις

    1)Τον Παυλόπουλο της ΝΔ ούτε που τον άγγιξε που ήταν στην κυβέρνηση από το 2004 έως το 2009 και δικός του είναι ο τελευταίος νόμος για τις εκλογές που δίνει το μπόνους των 50 εδρών ; Αλλά ναι αυτοί δεν κυβέρνησαν ποτέ...
    2) Στην φασαρία ο Κασιδιάρης λέει "Να πάρουμε το παράδειγμα του κράτους του Ισραήλ". Η φτηνή επίθεση θα ήταν να πω που πήγε ο αντισημητισμός σας "κύριε" Κασιδιάρη αλλά δεν είναι ουσίας. Η ουσία είναι πως το κράτος - τρομοκράτης του Ισραήλ είναι ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης και πεδίο πολέμου για τους κατοίκους του, αν θέλετε να γίνουμε έτσι να το πειτε απλά και καθάρα.
    3) Γιατί αφού είναι νομοταγείς πολίτης ο Κασιδιάρης διαφεύγει της σύλληψης ; Θα χρησιμοποιήσει άραγε την βουλευτική ασυλία αν την έχει μετά τις 17 Ιούνη ;

    Όσο για την Κανέλλη μπράβο της αν και δεν είμαι ΚΚΕ ούτε το ψηφίζω την παραδέχομαι γιατί υπερασπίστηκε μια γυναίκα σε μια τόσο άνανδρη επίθεση. Και πριν της σούρεται τα πάντα δείτε και καμια ομιλία της στην Ευρωβουλή και τι λέει και μετά πείτε ότι λέτε με περισσότερη σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον 12:26 Το φρασεολόγιο σου σε άλλο blog. Εννοείται οτι το σχόλιο σου έφυγε αδιάβαστο. Θεός σχωρέστο.

    Για τον 12:40. Αγαπητέ φίλε, σε ενημερώνω ότι μπρεί ο οποιοσδήποτε να σχολιάσει ΕΛΕΥΘΕΡΑ (σε κόσμιο επίπεδο πάντα) οτι θέλει και το σχόλιο του θα βγεί εφόσον δεν περιέχει βρισιές.
    Το δικό σου αν και μας πήρες από τα μούτρα στην αρχή λέγοντας οτι ξέρω ότι δεν πρόκειτα να το αναρτήσεις αλλά δεν πειράζει εγώ θα το γράψω.
    To σχόλιο σου λοιπόν είναι εξαιρετικό και το επίπεδο του εξαιρετικό. Δεν καταλαβαίνω γιατι να μην το ανεβάσω. Μάλλον εχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα σε σχέση με εμάς.
    Αν θελεις μπορω να σου εξηγήσω τι είδους σχόλια κόβονται από το Φιλιατρά News.
    Πάντως το δικό σου δεν ηταν σε καμία περίπτωση για κόψιμο έτσι όπως είναι γραμμένο.

    McH
    Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα,

    Δεν θυμαμαι κανεναν απο εσας τους Δημοκρατες που εξοργιστηκατε με την επιθεση του Κασιδιαρη στη Καννελη (η οποια ειναι καταδικαστεα) να ειχατε δειξει την ιδια ευαισθησια οταν ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ βουλευτης Τατσοπουλος του ΣΥΡΙΖΑ ειχε επιτεθει στον Σταυριδη απο τη ΔΡΑΣΗ.
    Δημοκρατες φιλοι μου,ανοιξτε τα ματια σας,βγαλτε τις παρωπιδες και κοιταξτε γυρω σας.
    Σε ποιο καναλι ειδατε το περιστατικο που σας αναφερω?
    Ποιο κομμα ειχε παρει τοτε θεση δημοσια?
    Ποιος απο εσας το ειχε σχολιασει σε τουτο εδω το blog?

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανάλγητος Εθνικοσοσιαλιστής7 Ιουνίου 2012 στις 2:53 μ.μ.

    Φωτιά και τσεκούρι στους Αριστερούς. Κασιδιάρη ήδη το φωτοστέφανο της Εθνικοσοσιαλιστικής αγιότητος αρχίζει να αστράφτει πάνω από το έντιμο αντρικό κεφάλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ.ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΙΣΛΟΔΟΞΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ. ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80. ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΤΣΙΠΡΑΣ....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ? ΣΑΜΑΡΑΣ...ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΚΑΝΕΛΗ...ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΕ ΧΑΘΗΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να μας πει η κυρια κανελλη αν τα 5χρονα και 8χρονα που πεταξαν στην πηγαδα του μελιγαλα οι ομοιδεατες της ηταν και αυτα γερμανοτσολιαδες οπως επισεις να μας πει τι ηταν τα γκουλακ και με ποιον συνεργαστηκε ο ηγετης της σταλιν και μοιραστηκε την πολωνια.ελεος πια με τον κοκκινο φασισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια.





    Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ

    ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΣΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ????????? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΧΘΗΚΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ

    Λυπάμαι δεν μπορώ να βγάλω νόημα τι εννοείς λέγοντας "γιατί σε αυτό το blog θέλετε δημοσιεύετε"....(;;;;) Λίγο ασύντακτο το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oτι η Κανέλλη κάτι φορές σε φτάνει στο Αμην ισχύει αλλά δεν νομιζω να ευθυνεται και για το χάλι μας , και οτι και να σου πει ρε μάγγα δεν ξηγιέσαι έτσι. ¨Αμα το κανες σε κανα καραμανλή παπανδρέου, παπαντωνίου, παυλόπουλο, βουλγαράκη , Ρουσόπουλο κτλ, μπορει να σου λέγαμε και μπράβο αλλά αυτό μου φάνηκε λίγο κουτή πράξη!
    Πτολεμαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΑΥΤΗ..
    ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΑΥΤΟΣ...
    ΑΠΟ ΟΠΟΡΤΟΥΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ,ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΜΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ..
    ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΥΤΟ...
    ΠΕΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..ΕΓΩΩ ΘΕΛΩΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩΩ ΕΤΣΙΙ ΑΓΑΘΑ,, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝΕΕ ΑΜΕΣΩΩΣ, ΕΓΩΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΑ 5 ΑΤΟΜΑΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕΕ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ, ΕΙΧΑ ΑΝΑΨΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΗΤΑΝΕΕ ΦΟΒΕΡΑΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑΑ ΠΑΝΤΑ....ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕΕ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ, ΠΟΙΟΟΝ? ΚΛΩΤΣΑΜΕΕ ΤΟ ΑΥΓΟΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥΥ ΣΤΑΑ ΜΟΥΤΡΑΑ? ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΗ ΠΑΝΤΑΑ....ΣΥΓΝΩΜΗΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΟ ΓΑΤΑΚΙΙ ΝΑΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑΑ ΣΕ ΓΚΡΑΤΣΟΥΝΗΣΕΙΙΙ....ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΟΥΝΕΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝΕΕ, ΤΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΧΡΕΗ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ...ΟΛΑΑ ΑΥΤΑΑ ΕΙΝΑΙΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΙΕΣ...ΕΙΔΑΤΕΕ ΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΥΡΟΥ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΕΛΛΗΗ? ΑΥΤΑΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;;; ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'';;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ?
    ΝΑΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΤΗΣ..
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΥΛΕΤΗ.
    ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ..ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ..
    Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ..
    ΑΜ ΔΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.