Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αγία Κυριακή Φιλιατρών. Αυξάνονται οι χρήστες του γρήγορου internet

Αυξάνονται συνεχώς οι χρήστες του γρήγορου internet στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών όπου από τον Απρίλιο έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία του ADSL.
Δείτε σχετική μας Δημοσίευση εδώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής αλλα και οι παραθεριστές που έχουν κάποια κατοικία στην παραθαλάσσια περιοχή έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία για τους θερινούς μήνες.

Σε ηδη ενεργοποιημένους χρήστες ο ΟΤΕ με πολύ μικρό πάγιο της τάξης των 8,53€/μήνα παρέχει την δυνατότητα να αποκτήσετε ADSL για τους θερινούς μήνες στο εξοχικό σας χρησιμοποιώντας τα ηδη υπάρχοντα στοιχεία σύνδεσης σας.

Η ανακοίνωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ αναφέρει:


ΟΤΕ Conn-x για το Εξοχικό

Με το ΟΤΕ Conn-x για το Εξοχικό μπορείς να έχεις internet και στο εξοχικό σου, μόνο για το χρονικό διάστημα που το χρειάζεσαι!

Συγκεκριμένα, μπορείς να έχεις ΟΤΕ Conn-x 2 Mbps στην εξοχική σου κατοικία, τις περιόδους που λειτουργεί και το εκπτωτικό πρόγραμμα OTE για το Εξοχικό, πληρώνοντας μόνο για τις συγκεκριμένες περιόδους! Συγκεκριμένα έχεις OTE Conn-x για 6 μήνες το χρόνο:

• 4 μήνες το καλοκαίρι (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
• 1 μήνα τα Χριστούγεννα (15 Δεκεμβρίου με 15 Ιανουαρίου)
• 1 μήνα το Πάσχα (15 μέρες πριν την Κυριακή του Πάσχα έως και 15 μέρες μετά)

Επιπλέον εάν το επιθυμείς μπορείς να έχεις OTE Conn-x, όχι μόνο 6 μήνες, αλλά ΚΑΙ τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του χρόνου (από 12:00 το μεσημέρι κάθε Παρασκευής έως 24:00 το βράδυ κάθε Κυριακής)

Εκπτωτικό ΠρόγραμμαConn-xΤιμοκατάλογος
Τιμή/ μήνα
ΟΤΕ Conn-x για το Εξοχικό2 Mbps€8,53

ΟΤΕ Conn-x για το Εξοχικό ΣΚ

2 Mbps€10,92


Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από την Αγία Κυριακή με γρήγορο internet καλύπτονται και οι περιοχές που εξυπηρετούνται τηλεφωνικά από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο της Αγίας Κυριακής όπως Γιόλακα, Λαγκούβαρδος, Μυρίτοβα, κλπ κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.