Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Φιλιατρά: Έδεσαν φίμωσαν και χτύπησαν πρώην Δήμαρχο Γιάννη Γκότση

UPDATE: ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε νωρίς σήμερα το πρωΐ ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών κ. Ιωάννης Γκότσης όταν άγνωστοι εισέβαλαν σπίτι του τον έδεσαν και τον φίμωσαν με σκοπό την ληστεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές που εισέβαλαν περίπου στις 4 το πρωΐ στην οικία του κ. Γκότση ηταν δυο όπου κατευθύνθηκαν στα υπνοδωμάτια και έδεσαν την σύζυγο του και τον ιδιο τον ξυλοκόπησαν αλύπητα.
Ολοκληρώνοντας το έργο τους οι δυο δράστες .........

αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους και το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του κ. Γκότση.

Σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φιλιατρά news οι ληστές χρησιμοποιώντας το κινητό που είχαν αφαιρέσει, κάλεσαν συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου (ήταν η τελευταία κλήση στο κινητό) όπου ανέφεραν τι είχε συμβεί στον πρώην δήμαρχο και του ζήτησε να σπεύσει να τον βοηθήσει.
Ο κ. Γκότσης μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών και από εκεί οι Γιατροί του συνέστησαν να επισκεφθεί το νοσοκομείο Κυπαρισσίας για περαιτέρω Έλεγχο.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.

UPDATE 13:30
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι δυο δράστες ήταν Αλβανικής καταγωγής, ενώ ο κ. Γκότσης είναι πολύ καλά στην υγεία του με εξαίρεση λίγους μώλωπες στο πρόσωπο από τον ξυλοδαρμό και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Επίσης σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες το ποσό που αφαίρεσαν οι δυο δράστες ήταν 3 χιλιάδες ευρώ και όλα τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη έρευνες των Αστυνομικών αρχών για την σύλληψη δραστών Ληστείας στην Μεσσηνία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (21-6-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού, στο όποιο βρισκόταν και η 64χρονη σύζυγός του, με την απειλή μαχαιριού και λοστού, άσκησαν σωματική βία τραυματίζοντας ελαφρά των 68χρονο, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά, δυο κινητά τηλέφωνα και ένα κυνηγετικό όπλο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

14 σχόλια:

  1. Τα λαθροορκ εχουν παρει πολυ αερα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ! ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΞΗΘΟΥΝ 1-2000000 ΑΚΟΜΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προστατεψτε τους αλλοδαπους κυριοι αριστεροι,μην αφησετε να τους πειραξει κανενας μεχρι να λεηλατησουν ολοκληρη την πολη μας.
    Αφηστε τους να κανουν οτι θελουν και να καταγγελετε οχι μονο οποιον τους πειραζει αλλα και οποιον απλα μιλαει ασχημα γι αυτους..
    Αφηστε τους να μας φτασουν σε σημειο να μην μπορουμε να κυκλοφορησουμε στην πολη μας..
    Αφηστε τους να μας κανουν να κλεινουμε τα παιδια μας στο σπιτι απο φοβο μηπως τα πειραξουν..
    Αφηστε τους μας ληστευουν και να μας κακοποιουν μεσα στο σπιτια μας..
    Αφηστε τους κυριοι κομμουνιστες γιατι εσεις ειστε ανωτεροι ανθρωποι,δεν ειστε ρατσιστες..

    Lebesteniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να βλέπουμε το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις θα πρέπει να πούμε ξεκάθαρα ότι οι περισσότερες ληστείες και μάλιστα οι πιο βίαιες γίνονται από Αλβανούς. Επειδή πολλοί από αυτούς βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα πρέπει επιτέλους να υπάρξει καθολική πίεση στη νέα κυβέρνηση, ο καθένας ανάλογα με τη δυναμή του, για αλλαγή των συμφωνιών εισόδου Αλβανών στην Ελλάδα. Φυσικά αυτό δε μπορεί να συνδεθεί με τους συμπατριώτες μας Βορειοηπειρώτες. Οτιδήποτε άλλο αναγκαίο μέτρο που θα αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες δε θα λύσει το οξύ πρόβλημα της εγκληματικότητας στη χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βορειοηπειρωτες!!!...χεχεχεχεχεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω και τους αριστερούς(τα θύματα) να προσχωρούν στη Χρυσή Αυγή μετά από αυτό. Καθίκια...εύχομαι να τους βρούνε και να τους κάψουν ζωντανούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως προς το ειρωνικό σχόλιο για τους δήθεν Βορειοηπειρώτες για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ορισμένοι δήθεν πατριώτες βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Αλλά μήπως έχετε πολλούς Αλβανούς στη δούλεψη και προβοκάρετε για να μην τους πειράξει κανείς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όξω από την Ελλάδα όσοι δεν έχουν χαρτιά.
    Αυτό δεν είναι παράκληση.Είναι απαίτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ. ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ . ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ;
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ. ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κος Γκότσης αν θυμάμαι καλά έχει διατελέσει Δήμαρχος της Πόλης των Φιλιατρών από το 1999 έωσ το 2002 και τότε ήταν η εποχή που τα Φιλιατρά έγιναν άνδρο αλλοδαπών.
    Τότε έκανε πως δεν έβλεπε,δεν άκουγε,δεν συμβαίνει τίποτα.
    Βλέπεις τότε δεν έτυχε να τον αγγιξει τίποτα.
    Τώρα που τις άρπαξε και πέρασε την ταλαιπωρεία που πέρασε τι έχει να μας πει αυτός ο άξιος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρώην Διαχειριστής22 Ιουνίου 2012 στις 10:36 π.μ.

    Δεν θυμάσαι καλα....
    Οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να έρχονται από το 1994 στα Φιλιατρά. Τότε που ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα και μπήκε στην Ελλάδα η μισή Αλβανία.
    Μην λέμε ότι θέλουμε... Να θυμόμαστε καλά. Όπως μπήκαν σε κάθε επαρχιακή πόλη τότε. Ουτε ο Γκότσης τους προσκάλεσε ούτε κανένας Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι αγαπητέ ανώνυμε, είναι καθήκον του Δήμου να αφήσει τους λαθρομετανάστες. Το κάνει και τώρα ο νυν δήμαρχος με την φοβερή δύναμη της δημοτικής αστυνομίας, το ρούμπο και το δημοσθένη... αν έχεις κόμπλεξ μη το βγάζεις εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.