Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Καλαματιανός ποδηλάτης νεκρός σε αγώνα στην Εύβοια

Άφωνη έχει μείνει από το απόγευμα της Κυριακής η κοινωνία της Καλαμάτας, από το τραγικό θάνατο του 44χρονου Καλαματιανού ποδηλάτη Νίκου Κωστέα, κατά τη συμμετοχή του σε ποδηλατικό αγώνα στη Βόρεια Εύβοια.

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας Νίκος Κωστέας, συμμετείχε στον ετήσιο ποδηλατικό αγώνα της Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών, η οποία εδρεύει στην Αθήνα.
Ο ποδηλατικός αγώνας αφορούσε το γύρο ..........

της Βόρειας Εύβοιας και είχε αφετηρία και τερματισμό την Αιδηψό.

Όταν οι αθλητές είχαν φτάσει στην περιοχή Παπάδες Εύβοιας και ένα τέταρτο πριν τις 2.00 το μεσημέρι, διέρχονταν από τμήμα της διαδρομής που έχει πολλές στροφές σε αρκετά κατηφορικό σημείο.

Οι ποδηλάτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες του δρόμου, προκειμένου να κερδίσουν έδαφος, έναντι των συναθλητών τους.

Ο άτυχος 44χρονος, σε ένα αρκετά κατηφορικό σημείο και επάνω σε στροφή, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε με αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ που ακολουθούσε τους ποδηλάτες και μετέφερε άμεσα τον σοβαρότατα τραυματισμένο ποδηλάτη στον Κέντρο Υγείας Μαντουδίου Εύβοιας, όμως ήταν ήδη αργά και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο συγκεκριμένο δρόμο που συνέβη το μοιραίο, ήταν αδύνατη η διακοπή της κυκλοφορίας και από τα δύο ρεύματα και επιτρεπόταν η διέλευση των οχημάτων από την αντίθετη κατεύθυνση.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Ευβοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.