Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Προπονητής (!) στον Ιωνικό, ο Φιλιατρινός Νίκος Φρούσος !

Επιστροφή στον Ιωνικό για τον Νίκο Φρούσο, αυτή την φορά όμως από την θέση του προπονητή! Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας, ο Μεσσήνιος επιθετικός, που ξεκίνησε βέβαια την σημαντική καριέρα του στην Ελλάδα και την Κύπρο από την Εράνη Φιλιατρών, από εκεί πήγε στον Ιωνικό, μετά στον ΠΑΟΚ και στην Ανόρθωση, αναλαμβάνει πλέον την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» οι οποίοι αγωνίζονται πλέον στην Δ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού έχει ως εξής:..........

«Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ ο Ιωνικός, επιστρέφει στην ομάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή.

Πρόκειται για τον αρχισκόρερ του Ιωνικού στην Α' Εθνική, Νίκο Φρούσο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Η ιστορία του Νίκου Φρούσου στον Ιωνικό ξεκινά το 1992, όταν ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης τον έφερε στον Ιωνικό σε ηλικία 18 ετών. Μέχρι το 1999 που δόθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, συνέδεσε το όνομά του με τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της ομάδας. Αναδείχθηκε σε αρχισκόρερ στην Α' Εθνική με 65 γκολ, συνέβαλε τα μέγιστα στην έξοδο το Κύπελλο UEFA , ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης του Ιωνικού που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, σε εποχές που αυτή η τιμή ήταν αποκλειστικό προνόμιο των "μεγάλων" της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το 1999 δόθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, για να επιστρέψει στον Ιωνικό το 2003, πετυχαίνοντας 5 ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα . Το 2004 μεταγράφηκε στην Ανόρθωση, με τη φανέλα της οποίας κέρδισε πρωταθλήματα, κύπελλα και αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή του καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Ο Νίκος Φρούσος δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για τον Ιωνικό, παρακολουθούσε στενά την πορεία της ομάδας και δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή να πει το 'ναι' στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει την τεχνική της καθοδήγηση. Τις προσεχείς ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του».

Σπόρ Στον νότο

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.