Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Την Τρίτη στις 6 το απόγευμα η κηδεία του άτυχου 16χρονου ποδοσφαιριστή του Τέλλου Άγρα

Την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 6 το απόγευμα θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Μαραθούπολη Γαργαλιάνων η νεκρόσημη ακολουθία για τον 16χρονο Θανάση Βασιλόπουλο όπου αναμένεται να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, και η αθλητική οικογένεια του Άγρα, καθώς ο Θανάσης ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τέλου Αγρα Γαργαλιάνων.

Ο άτυχος Θανάσης μαζί με συμπαίκτη του ..........

επίσης 16 ετών, τραυματίσθηκε προχθές σοβαρά σε τροχαίο, στο 4ο χ.λ.μ. της επαρχιακής οδού Μάραθου-Πύλου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για άγνωστη αιτία ξέφυγε από την πορεία του.
Όταν διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι χθες που τελικώς εξέπνευσε.

Ο συμπαίκτης του έχει κάποια κατάγματα στην ποδοκνημική και στο χέρι, χωρίς να εκφράζονται φόβοι για την υγεία του.

Προανάκριση για το Τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

8 σχόλια:

  1. ANTIΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΦΙΛΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΟ ΘΑΝΑΣΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΖΙΛΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ... ΕΣΥ ΘΑΝΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ...Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!!! ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ... ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΡΜΙ...ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ...ΕΔΩΣΕΣ ΖΩΗ!!! ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΟΤΕ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ... ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ,ΘΛΙΨΗ... ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ-ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορει να μη σε γνωρισα ποτε ομως θα ζεισ μεσα μασ μεσα απο τη μεγαλοκαρδια των γονιων σου. το ενα νεφρο θα χτυπαει μεσα μασ..
    ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΝΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΩ,ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ...ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ...ΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ (ΜΑΣ).... ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.