Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;;

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΛΑΟΣ




7 σχόλια:

  1. ποιος αναρτησε αυτο.ο διαχειρηστης?και τη μας λεει?τι να ψηφισω?δεν νομιζω.κατι λαθος κανετεεκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτος αν πληρωνεστε σαν διαφημηση για αυτο.μονο ετσι μπορω να το δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εαν αφαιρεσουμε το τέλος*οχι τον καμενο), εξαιρετικο και μπράβο που το ανεβάσατε, αφήστε τα πρόβατα να βελάζουν και προσοχεί μην τα ξυπνάτε αντιδρούν περίεργα στην πραγματικότητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ.ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ''ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...'' ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ... ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρώην Διαχειριστής7 Ιουνίου 2012 στις 12:22 π.μ.

    Στο video (ανεξαρτήτως κόμματος) καταγράφονται γεγονότα τα οποία νομίζω ότι δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Ελπιζω ότι σε αυτό το σημείο συμφωνούμε.
    Θυμίστε μου σας παρακαλώ πολύ ΠΟΙΟΣ μας έβαε την θηλιά του μνημονίου στο λαιμό...??
    Μήπως εγω??? Μήπως το Φιλιατρά News?? Μήπως κάποιο άλλο blog???
    Ή μήπως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ?

    Θυμίστε μου σας παρακαλώ πολύ κάτι.
    Τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ στο πρώτο μνημόνιο? Οτι δεν το ψηφίζουμε, γιατι δεν θα είναι αναπτυξιακό κλπ κλπ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ.
    Ερχεται το μνημόνιο 2 το οποίο είναι πάρα πολύ χειρότερο από το μνημόνιο 1 και εκεί που ο έλληνας περιμένει να ακούσει ένα πιο δυνατό ΟΧΙ από την ΝΔ γίνεται η κωλοτούμπα και Βενιζέλος - Σαμαράς παντρεύουν τις πολιτικές τους και έσονται οι δυο εις σάρκαν μία.
    και οχι μόνο αυτό μεσα σε ενα βράδυ μονονκντιλιά διέγραψε 21 στελέχη του που τόλμησα να πανε κόντρα στην απόφαση του Σουλτάνου...
    Λέω κατι ψευδές?

    Πάμε στον Καρατζαφέρη.
    Αυτός ψήφισε το μνημόνιο 1 ψηφισε εφαρμωστικούς νόμους και παράλληλα έβλεπε τις δημοσκοπήεις α πέφτει. Και κάνει και αυτός την κολοτούμπα και δεν ψηφίζει το μνημόνιο 2 μπας και σώσει τίποτα.

    Αυτα που λεω τα αμφισβητεί κανείς?
    Κρατήστε λοιπόν απο το παραπάνω διαφημιστικό την ουσία και αφήστε το τέλος. Απλά πράγματα είναι. Κοιτάξτε την ουσία. Και η ουσία είναι όλο το πρώτο μέρος μέχρι εκεί που βγαίνει το σήμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώην Διαχειριστής7 Ιουνίου 2012 στις 12:28 π.μ.

    Και η ουσία σε αυτό το Video είναι ότι η ποιτική του ενός κόμματος (ΠΑΣΟΚ) και του άλλου κόμματος (ΝΔ) έφεραν την οικονομική κατάσταση της Ελλαδας στην πλήρη εξαθλίωση.
    ΑΥΤΑ τα δυο κομματα με την πολιτική τους μείωσαν μισθούς και συντάξεις, μείωσαν μισθούς στον Ιδιωτικό τομέα.
    Είναι αυτοί που εξαθλίωσαν τους Ελληνες οικονομικά και έκανε αρκετούς να αυτοκτονήσουν απο την απόγνωση στην οποία βρέθηκαν.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

    Ψηφίστε οτι θελετε. Αλλα την ωρα της κάλπης κοιτάξτε πόσα χρήματα πάιρνατε πρίν το μνημόνιο και πόσα παιρνετε τώρα.
    Πηγαίνετε στον Λογιστή σας να σας βγακει την εικονική δήλωση να σας βγάλει το θα πληρώσερτε και μετα πηγαίνετε να ψηφίστετε.

    Κακα τα ψεματα. Το σάπιο πολιτικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ ακι της ΝΔ προσπαθεί να μείνει ζωντανό. Ας τους δώσουμε ολοι μαζί το τελειωτικό χτύπημα να πανε στον αγύριστο και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξυπνήστε Έλληνες οι κλεπτοκράτες βιομήχανοι και οι πουλημένοι δημοσιοκάφροι και πολιτικοί ΜΑΣ οδηγούν εκτός ΕΥΡΩ σε χρεοκοπία (περιοδικό pressing). Οι μόνοι χαμένοι θα είναι οι εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι που θα πληρώνουν 751 δρχ το σουβλάκι και θα έχουν καθημερινό πληθωρισμό να τους τρώει το εισόδημα. Αν ψηφίσετε το κόμμα της πληθωριστικής δραχμής (Τσίπρας, Καμμένος, ΚΚΕ, ΧΑ)θα γίνετε βεβαίως εκατομμυριούχοι (όπως στην κατοχή).
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ιδιοτελείς πολιτικοί και συμφέροντα ντόπια και ξένα θέλουν να μας καταστρέψουν για να μας αγοράσουν. Η ανεργία, η πείνα και ο πόλεμος θα είναι καθημερινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.