Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Έλληνες έφτιαξαν εφαρμογή για iPhone και iPad με την ελληνική ιστορία

Δυο αδέλφια, ο Τάσος και ο Δημήτρης Βούλγαρης, έφτιαξαν μία νέα, ενδιαφέρουσα εφαρμογή γύρω από την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό.

Το «Greece: History & Culture», είναι διαθέσιμο για iPad και iPhone και επιτρέπει στον χρήστη να περιηγηθεί μέσα από την συσκευή του σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και τις χρονικές περιόδους.

Εκτός από την ιστορία ο χρήστης μπορεί .............

να βρει ακόμη χρήσιμες πληροφορίες για αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Ελλάδας.
Τα δυο αδέλφια που δημιούργησαν την εφαρμογή έχουν καταγωγή από τον Αχινό της ανατολικής Φθιώτιδας, και ο ένας αρχαιολόγος και ο δεύτερος προγραμματιστής.

Την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:
http://itunes.apple.com/app/greece-history-culture/id523838757/

mediagate.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟ ΠΡΩΪ 29 ΜΑΪΟΥ 1453, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ULUBATLI HASAN ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ (Ή ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ), ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Ο ULUBATLI HASAN ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΙΣΜΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΗ, ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ (Ο ΠΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ)! ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΝ ΜΑΤΑΙΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, Ο ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ!
    ΠΗΓΗ: NATIONAL GEOGRAFIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.