Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Διανεμήθηκαν "μαϊμού" πρακτικά για να "στριμωχτεί" ο Π.Καμμένος;

Αν θεωρήσουμε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος έλεγε την αλήθεια όταν πριν λίγα λεπτά δήλωνε ότι "Δεν είναι δικό μου το έγγραφο που εμφανίζεται να έχουμε ενεχειριάσει στο πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ότι αφορά την ύπαρξη όρων και προϋποθέσεων για να στηρίξουμε κυβέρνηση", τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια χονδροειδή πλαστογραφία, αλλά και ύπουλη επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μια πλαστογραφία που όμοιά της η ...........

χώρα έχει να ζήσει από τα τέλη της δεκαετίας του '70 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε κάνει στην Βουλή χρήση ενός ανάλογου non paper για θέματα εξωτερικής πολιτικής απέναντι στον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Αλλά εδώ τα μεγέθη είναι τελείως διαφορετικά καθώς επιχειρείται η παγίδευση ενός αρχηγού κόμματος στον οποίο χρεώνουν θέσεις και μάλιστα έγγραφες θέσεις που υποτίθεται ότι έχουν δοθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον αναγκάσουν να δεχθεί να στηρίξει κυβέρνηση, την οποία ο ίδιος δεν δέχεται να στηρίξει.

Aυτά θεωρώντας εκ των προτέρων ότι ο Π.Καμμένος δηλώνει τα αληθινά γεγονότα.

Ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή: Αμέσως μετά την λήξη της απογευματινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ο Α.Σαμαράς βγαίνει και δηλώνει ότι "συζητείται η πρόταση Καμμένου".Ποια πρόταση
Καμμένου, πέρα από τους 7 όρους που έχει θέσει;

Διαρροές από την Συγγρού ανέφεραν ότι "Έθεσε τρεις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης αν υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας, κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος ή κίνδυνος στα εθνικά θέματα. Αν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι, τότε θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού για λίγους μήνες"!

Και μάλιστα αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι έχει ζητήσει και το ... υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Χονδrοειδές βέβαια...

Εν πάση περιπτώσει, όλοι περιμένουν την αντίδραση του Π.Καμμένου, η οποία δεν έρχεται επίσημα, αλλά με στο twitter που αναφέρει ότι «Μην ακούτε διαρροές, οι θέσεις μας είναι μόνο οι επίσημες».

Δεν βγαίνει να κάνει επίσημη δήλωση διάψευσης το κόμμα και η φημολογία οργιάζει αφού υπάρχει η επίσημη δήλωση Σαμαρά, είναι αρκετά "βαριά" για να απαντηθεί με ένα twitt-άρισμα.

Το defencenet.gr γνωρίζει άριστα τι έχει διαμοιφθεί μεταξύ Κ.Παπούλια και Π.Καμμένου και μπορεί να διαβεβαιώσει ότι το συγκεκριμένο θέμα των "3" σημείων που υπό όρους θα συμμετείχε και θα στήριζε κυβέρνηση ο Π.Καμμένος δεν δόθηκαν από τον δεύτερο στον πρώτο ή τουλάχιστον δεν δόθηκαν στην χθεσινή συνάντηση.

Πάντως αργά το βράδυ περί τις 23.00 άρχισε να διακινείται στα δημοσιογραφικά γραφεία ένα έγγραφο με τις θέσεις του Π.Καμμένου, αναφορικά με τους όρους στήριξης μιας κυβέρνησης.

Ομολογούμε ότι το έγγραφο δεν μας έπεισε γιατί απλά ήταν αρκετά χονδροειδές.

Πόσο πιθανό είναι σε μια τέτοια ευαίσθητη φάση, να ζητάει ένας αρχηγός για να δεχθεί να στηρίξει μια κυβέρνηση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις σε διαγωνισμό διαχείρισης εθνικών πόρων ως αντάλλαγμα;

Κι όμως, το έγγραφο τελικά κυκλοφόρησε γράφει μάλιστα και το φαξ της Προεδρίας της Δημοκρατίας και υποτίθεται ότι διαβιβάστηκε στα κόμματα από την Προεδρία της Δημοκρατίας για να εξετάσουν τους ... όρους Καμμένου με τους οποίους θα δεχόταν να στηρίξει και να μπει στην κυβέρνηση!

Χωρίς να ρωτήσουμε τον Π.Καμμένο το έγγραφο "βρώμαγε από μακριά" ότι είναι συρραφή των πραγματικών θέσεων του με τα 7 σημεία και των επίμαχων θέσεων που κάποιος λαθραία τις είχε συρράψει ενδιάμεσα

Την ίδια χρονική στιγμή περίπου ο Π.Καμμένος δίνει τα αληθινά πρακτικά που έχει πάρει από την Προεδρία της Δημοκρατίας στο facebook. Όπου από πουθενά δεν προκύπτει ότι έχει πει για όρους στήριξης κυβέρνηση και έχει ζητήσει μάλιστα και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως αντάλλαγμα. Μιλάει μόνο για τους 7 όρους.

Λίγο αργότερα δημοσιεύονται στο blog του Ν.Χατζηνικολάου enikos.gr, το περίφημο non paper με τους όρους Π.Καμμένου, όπως υποτίθεται ότι τους έστειλε η Προεδρία στα κόμματα. Και βάσει αυτών των όρων έγιναν και οι δηλώσεις Σαμαρά.

Δείτε τους, παρακάτω, το μεγαλύτερο μέρος είναι το γνήσιο, το επίμαχο είναι η δεύτερη σελίδα, το Σενάριο "Β", την ύπαρξη των οποίων την διαψεύδει ο Π.Καμμένος.

Λίγο αργότερα στην κρατική τηλεόραση, τόσο ο Π.Καμμένος όσο και ο Ν.Χατζηνικολάου μιλάνε στην κρατική τηλεόραση και υποστηρίζει ο μεν πρώτος ότι "Το έγγραφο που δημοσιεύει το site δεν είναι δικό μας, δεν ξέρω ποιος το έγραψε και από που προήλθε", ο δε δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι "Δικό τους είναι είναι non paper και θέλει να προστατέψει αυτά που λέει μέσα και γι αυτό το αρνείται"!

Μύλος; Τρελοκομείο!

Και τρελοκομείο με την Προεδρία της Δημοκρατίας παρούσα η οποία πλέον άμεσα πρέπει να πάρει θέση. Έδωσε έγγραφο με τέτοιες θέσεις ο Π.Καμμένος ή όχι.

Αν όχι, υπάρχουν συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα που έχουν τελεστεί και πρέπει να αναζητηθούν οι συντάκτες του κειμένου άμεσα. Αν ναι, είναι πολιτικά υπόλογος ο Π.Καμμένος, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Τονίζουμε ότι από αυτά που ξέρουμε - και παρακολουθούμε πολύ στενά αυτή την υπόθεση των συσκέψεων στο προεδρικό - δεν υπήρξε πουθενά η σελίδα με το το Σενάριο Β, ούτε το αίτημά του να γίνει υπουργός Άμυνας, κάτι που καταγράφεται και στα πρακτικά. Άλλωστε τις 7 θέσεις του τις μοίρασε σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων ο Π.Καμμένος.

Πως και ποιος τόλμησε να διαστρεβλώσει και να πλαστογραφήσει το περιεχόμενό τους;

Με όλα αυτά φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει αγριέψει πολύ και καλό είναι όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί και περισσότερο απ' όλους οι άμεσα εμπλεκόμενοι πολιτικοί...

DEFENCE NET

ΣΗΜΕΙΩΣΗ TOY ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Στα παρακάτω φερόμενα ως non paper του Πάνου Καμμένου η διαφορά στην σελίδα με τις 7 θέσεις με το ΣΧΕΔΙΟ Β και κάτω έχουν διαφορετική Γραμματοσειρά.
Το κείμενο με τις 7 θέσεις του Καμμένου είναι γραμμένο σε γραμματοσειρά Tahomma μέγεθος πιθανόν 10 ενώ στις σελίδες από το ΣΧΕΔΙΟ Β και κάτω η διαφορά στην γραμματοσειρά μπορεί να εντοπιστεί.
Από το ΣΧΕΔΙΟ Β και κάτω είναι Γραμμένο σε Γραμματοσειρά Verdana με μέγεθος πιθανόν 9 - 10. Οι δυο αυτές γραμματοσειρές μοιάζουν πάρα πολύ οπότε είναι εύκολο κάποιος να παραπλανηθεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



\












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.