Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Η Ελλάδα ήδη από το έτος 1980 έδεσε τη μοίρα της με την Ευρώπη, ως ισότιμο μέλος της , σύμφωνα με τα οράματα των ιδρυτών της. Θέλουμε να είμαστε μέρος της Ευρωζώνης, αλλά όχι απεμπολώντας συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα που αποτελούν καταστατικές παραδοχές της ίδιας της Ε.Ε και του Ο.Η.Ε.

Όχι στο μνημόνιο, διότι όχι μόνο δεν είναι η ..............

σωτηρία της χώρας, αλλά αντιθέτως εμποδίζει την δημιουργία αναπτυσσόμενης και υγιούς οικονομίας. Το μνημόνιο δεν έχει κατασκευαστεί για να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά αποτελεί μηχανισμό εξυπηρέτησης του χρέους με τους καλύτερους δυνατούς σήμερα όρους υπέρ των εταίρων που οδηγεί γοργά στην διάλυση της Ελλάδας και σε κοινωνική αναταραχή. Το κίνημά μας προσφέρει Εθνική Αντιπρόταση, με τις διαδικασίες μέτρησης και ανάλυσης του χρέους όπως αναλυτικά αυτή περιγράφεται στην ιστοσελίδα του κινήματος www.anexartitoiellines.gr.

Επιπλέον καθίσταται επιτακτική ανάγκη η αύξησης της ρευστότητας στην οικονομία της χώρας μας π.χ με την κατάργηση της Τειρεσίας Α.Ε, όπως λειτουργεί τώρα, με την κατάργηση των εισπρακτικών εταιρειών, όπως λειτουργούν τώρα, με την αναστολή των πλειστηριασμών σε συνδυασμό με πραγματικό κούρεμα των δανείων των ιδιωτών, φυσικών και νομικών προσώπων, από όλες τις τράπεζες, δημόσιες και ιδιωτικές και δημόσιους οργανισμούς, με την αξιοποίηση των κοιμώμενων λογαριασμών (ύψους 15 δις ευρώ), με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κ.λπ.

Μπορούμε ακόμα να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, την εθνική μας περηφάνια την εθνική μας κυριαρχία και την εθνική μας ανεξαρτησία, τις χαμένες ευκαιρίες, ευκαιρίες που δεν άδραξαν ενώ μπορούσαν, όσοι ηγήθηκαν έως σήμερα την χώρα μας. Υπάρχει ελπίδα και δύναμη. Την έχουμε ο κάθε ένας έλληνας πολίτης ξεχωριστά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. Για να τη βρούμε όμως, πρωτίστως απαιτείται, και είναι ένας από τους βασικούς στόχους του κινήματός μας, ψυχική και πνευματική αφύπνιση του λαού μας, διότι όλοι μας, έχουμε υποστεί σοκ από την διαρκώς και με γοργούς ρυθμούς επιδεινούμενη κρίση και τα τεράστια προβλήματα (οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά) που αιφνίδια μας δημιουργήθηκαν, τα οποία μας κατέστησαν ανήμπορους. Θα αντιδράσουμε.

Απαιτείται ηθικό και ψυχική δύναμη για να πολεμήσουμε την παρούσα κατάσταση. Απαιτείται όμως και κοινή λογική, κοινός νους. Διότι στην χώρα μας, πολλοί πολιτικοί σχηματισμοί αλλά κυρίως τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και οι κυβερνητικοί εταίροι, έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική. Το κίνημα μας εισηγείται πολιτικές προτάσεις απλές, κατανοητές, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες, διότι είναι πολιτικές προτάσεις που απορρέουν από την καθημερινότητά μας και τις ανάγκες της και για το λόγο αυτό αντανακλούν τον παλμό της αγοράς και της κοινωνίας. Προτείνω σε όλους του συμπολίτες μου να μελετήσουν το πρόγραμμά μας στην ιστοσελίδα των ανεξάρτητων ελλήνων: www.anexartitoiellines.gr και να γίνουν ένας από εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί η δύναμη και η ελπίδα αρχίζει από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.