Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Συνεδριάζει η επιτροπή Διαβούλευσης του Δημου Τριφυλίας.

Συνεδριάζουν σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση είναι: ........

1. Ενημέρωση για την γενική κατάσταση του Δήμου.
2. Γνωμοδότηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και το προσχέδιο του προϋπολογισμού έτους 2012, σύμφωνα με το άρθρο 76, παρ.2 του Ν. 3852/2010.

7 σχόλια:

  1. Να μας πει ο δήμαρχος για την ισόρροπη ανάπτυξη που ευαγγελιζότανε...πως την υλοποιεί...με όλες τις υπηρεσίες στην κυπαρισσία και με δύο αντιδημάρχους κυπαρίσσιους στους δύο πιο κρίσιμους τομείς του δήμου...καλά δεν του είπε κανείς πως διέλυσαν τον πρώην δήμο κυπαρισσίας και τώρα τους καλεί να συνεργαστούν απαηιώνοντας όλους τους υπόλοιπους; Ευτυχώς όμως απ' ότι φαίνεται υπάρχουν και φωνές αφύπνισης...αλλιώς δεν βλέπω να βγαίνει καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΙΛΙΑΤΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά είναι η γενική κατάσταση του Δήμου; Καταρχήν για ποιό δήμο μιλάμε που έφτασε Μάιος και δεν έχει καταρτιστεί τεχνικό πρόγραμμα και προυπολογισμός. Πρέπει να είναι ο τελευταίος δήμος της Ελλάδας. Αλλά που να προλάβουν ασχολούνται να κάνουν (οι κυπαρίσσιοι καρεκλοκένταυροι με την ανοχή του δημάρχου) κανένα ρουσφέτι πιστεύοντας ότι έτσι θα επιβιώσουν. Η λύση μπορεί να προέλθει μόνο από Γαργαλιάνους - Φιλιατρά για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..με εδρα τους γαργαλιανους..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..ME TIΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΟΣΥΝΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΩΝ ΣΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΞΥΓΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.