Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ανοικτή Επιστολή Αναγνώστη στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Τριφυλίας.

Προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Τριφυλίας.

Αγαπητέ Κύριε Τσίγγανε.

Παρακολούθησα μέσω του διαδικτύου την εισήγησή σας (ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων) στην 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.

Διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος : «Χωρίς όραμα και φτωχότερο από πέρυσι» το τεχνικό πρόγραμμα, στην αρχή πίστεψα ότι είναι ένας αυθαίρετος, υπερβολικός τίτλος των διαχειριστών της ιστοσελίδας. Όμως έκπληκτος διαπίστωσα ότι ο τίτλος αυτός δίδεται από εσάς!

Τι λέτε με λίγα λόγια με τον πλέον επίσημο τρόπο :..........

«Η Πόλις εάλω …». Κανένα έργο δεν είναι δυνατόν να εκτελεστεί στο Δήμο Τριφυλίας, καμία παρέμβαση δεν θα πραγματοποιηθεί ώστε να βελτιώσει την άθλια κατάσταση των Πόλεων και των Χωριών, οι κάτοικοι (δημότες η μη) δεν πρέπει να ελπίζουν σε τίποτα!

Έτσι για ένα ακόμη χρόνο η Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά , οι Γαργαλιάνοι και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, θα παραμείνουν χωρίς δρόμους, χωρίς φωτισμό, χωρίς πλατείες, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς κάδους απορριμμάτων, χωρίς απορριμματοφόρα, χωρίς, χωρίς, χωρίς…

Το μήνυμα που στέλνετε στους Πολίτες του Δήμου Τριφυλίας είναι σαφές και ξεκάθαρο: «Μην περιμένετε τίποτα, μην ελπίζετε σε τίποτα, τα πάντα γύρω μας έχουν καταρρεύσει και ο καθένας από εσάς κάνετε ότι σας φωτίσει ο Θεός…!!»

Κύριε Αντιδήμαρχε.

Ασφαλώς η τοποθέτησή σας δεν είναι προσωπική… Είναι η επίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής που εσείς ως αρμόδιος και υπεύθυνος αναλάβατε το βάρος να μεταφέρετε στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Όμως επειδή γνωρίζω το ήθος, την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή σας, επειδή ασφαλώς διαισθάνεστε και το βάρος του ονόματος που φέρετε, επειδή ασφαλώς έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, επειδή ασφαλώς οι πολιτικές σας φιλοδοξίες δεν εξαντλούνται έως τη θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου Τριφυλίας θα περίμενα μεγαλύτερη γενναιότητα από εσάς. Θα περίμενα δηλαδή στο τέλος της εισήγησης σας να ζητήσετε συγνώμη από τους Δημότες που σας εμπιστεύτηκαν και να υποβάλλετε τν παραίτηση σας από τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων !

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καθόλου δεν σας τιμά να συνεχίζετε να παριστάνετε τον Αντιδήμαρχο Έργων μετά την δημόσια ομολογία σας ότι αδυνατείτε να προσφέρετε οτιδήποτε στους συνδημότες σας.


Υ.Γ

Κύριε Τσίγγανε ασφαλώς τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο εσάς προσωπικά.

Αφορούν και τους άλλους αιρετούς που άφησαν τις Πόλεις γυμνές και ανυπεράσπιστες.

Δεν απευθύνομαι προς τον κ. Δήμαρχο γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε «διατελεί εν πλήρη συγχύσει αθώος …» όπως λέει ο πατριώτης μας Μιχάλης Κατσαρός.

Με τιμή

Δημοδίαιτος

7 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΣΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ. ΕΔΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ. ΦΑΤΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΩΡΑ. ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΒΓΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ) ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.!!
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ, ΠΑΚΗ!!!!
    ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
    ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΑΡΧΩΝ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΓΗΜΑ,ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ εύκολα απαλάσσεται τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου. Η κριτική σας ενώ έχει σωστή αφετηρία κάπου στο δρόμο χάνεται... Το τυχόν ήθος και η όποια πολιτική διαδρομή κάποιου δεν συνεπάγεται ούτε ικανότητα ούτε του εξασφαλίζει ασυλία. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος φαίνεται πως αδυνατεί πλήρως να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του! Αποτελεί επιλογή του δημάρχου να χειρίζεται έναν συγκεκριμένο τομέα (είτε γιατί του το είχε υποσχεθεί, είτε γιατί είναι φίλος του), τα αποτελέσματα όμως των ενεργειών του επηρρεάζουν έναν ολόκληρο δήμο. Είναι νομίζω ώρα κάποοι να σοβαρευτούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΩΤΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ? ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΠΟΙΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΙ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? Ο ΤΣΙΓΚΑΝΟΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΒΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 10:42 συμφωνώ σε όσα λες, δεν έχει υπάρξει ακόμα καλλικρατική συνάφεια στον Δήμο Τριφυλίας και αν θες την γνώμη μου δύσκολα θα υπάρξει και στο μέλλον. Ο κος Τσίγγανος αφού εκβίασε προεκλογικά (ενώ δεν είχε ούτε έναν υποψήφιο σύμβουλο από Φιλιατρά και Γαργαλιάνους και φυσικά δεν θα έχει ούτε στο μέλλον...) έγινε τελικά αντιδήμαρχος σε ένα κομβικό πόστο του δήμου, για το οποίο δεν έχει καμμία γνώση. Αν το συνδυάσεις με το γεγονός ότι στο άλλο πιο σημαντικό πόστο του δήμου (οικονομικά) είναι αντιδήμαρχος άλλος ένας κυπαρισσιώτης καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά...Προφανώς ο κος Κόλλιας δεν είναι καθόλου ισχυρός δήμαρχος και ακροβατεί... Ήδη από την πρώτη μέρα που αποφάσισε αυτό το σχήμα υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις οι οποίες απ' όσο ξέρω ολοένα και οξύνονται (έχει και κάποιους σοβαρούς συνεργάτες που έχουν εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις)... Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΟΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ,ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ Η ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΝΑΦΙ;;;ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΘΕΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ,ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.