Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Νέο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από την Τετάρτη

Σε νέα πλατφόρμα θα λειτουργεί πλέον η διαδικτυακή εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η οποία από σήμερα θα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, ενώ από την Τετάρτη θα τεθεί σε κανονική λειτουργία.

Αιτία της ανάπτυξης και εγκατάστασης της ..........

νέας αυτής πλατφόρμας αποτελεί σύμφωνα με την ΗΔΙΚΑ Α.Ε η αντιμετώπιση των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων, τα οποία παρουσιάστηκαν λόγω της αύξησης του φορτίου από την όλο και μεγαλύτερη εισαγωγή νέων χρηστών.

Η ΗΔΙΚΑ διευκρινίζει πως στη νέα πλατφόρμα της εφαρμογής υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τη μέχρι σήμερα παρουσίαση των οθονών ιατρού και φαρμακείου, καθώς και στις εκτυπώσεις των συνταγών.
Οι αλλαγές αυτές είναι άμεσα κατανοητές, δεν απαιτούν καμία εκπαίδευση προς τους μέχρι σήμερα χρήστες της εφαρμογής και ο σκοπός τους αφορά στη βελτίωση της λειτουργικότητας της εφαρμογής.

Μία σημαντική αλλαγή είναι ότι ο ιατρός δεν επιλέγει αρχικά το ταμείο του ασθενή του, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, διότι αυτή η πληροφορία εισάγεται πλέον αυτόματα από το σύστημα.
Να θυμίσουμε πως το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από την προηγούμενη Τρίτη, ενώ η αρχική ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ ανέφερε πως η εφαρμογή θα επανερχόταν σε κανονική λειτουργία από σήμερα, κάτι που εντέλει δεν έγινε.

capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.