Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δριμεία επίθεση Καμμένου στους πολιτικούς αρχηγούς [ VIDEO ]

«Ο κ. Σαμαράς θέλει εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός»
Βολές κατά των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών εξαπέλυσε ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Π. Καμμένος σε δηλώσεις του μετά το ναυάγιο της σύσκεψης στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ζήτησε ψήφο ..............

εμπιστοσύνης «ώστε να καταγγείλουμε το μνημόνιο» και υπογράμμισε ότι αυτό μπλοκαρίστηκε από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι στις προτάσεις του «ο κ. Βενιζέλος συμφώνησε εκτός από τη καταγγελία του μνημονίου και τη διαγραφή του χρέους ενώ ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι θέλει εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός. Σαμαράς και Βενιζέλος επέδειξαν αλαζονεία. Δυστυχώς πάμε σε εκλογές».

«Αναφερθήκαμε με απόλυτη σαφήνεια στα εθνικά θέματα, τα οποία δυστυχώς δεν συζητήθηκαν» είπε ο κ. Καμένος και πρόσθεσε: «Δεν θα αλλάξουμε τις απόψεις μας κάτω από καμία πίεση».



4 σχόλια:

  1. Καλος κολοτουμπας βγηκε και υτος,τζαμπα η ψηφος που του εδωσα,ζητησε και αυτος να γινει οικουμενικος πρωθυπουργος.
    Γ.Σ.ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρώην Διαχειριστής15 Μαΐου 2012 στις 8:11 μ.μ.

    Γιώργο, αν πούμε κολοτούμπα τον Καμμένο τότε όλους τους υπόλοιπους τι πρέπει να τους πούμε???
    Πρότεινε κυβέρνηση Ανεξάρτητων Ελλήνων και οχι Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον εαυτό του όπως είπε ο Σαμαράς για να εφαρμοστούν τα 7 σημεία που έχει δηλώσει κατά κόρον. Ο Βενιζέλος συμφώνησε εκτός από την καταγγελία του μνημονίου,

    Το γεγονός είναι ένα. Ακόμα και πρίν τις εκλογές.
    Ο καθένας πολιτικός αρχηγός και κυρίως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έχουν προσωπικές φιλοδοξίες πρωθυπουργίας. Ολοι το έχουμε καταλάβει, μόνο που δεν μας το είπαν και ξεκάθαρα.

    Το μήνυμα του κόσμου πιστεύω κι εγω ότι ήταν Μέσα στο ευρώ, καταδίκη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ακι ΝΔ που μας έφεραν εδω στα 38 χρόνια που κυβέρνησαν και ενίσχυσαν τον Σύριζα.

    Από την άλλη ο Τσίπρας αν και δεύτερη δύναμη στην βουλή έπρεπε να συναινέσει στην δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης και να βλέπαμε τι θέλει.
    Ο Τσίπρας όμως φερόμενος σαν κακομαθημένο παιδάκι που δεν πήρε μπράβο, έμπηξε τα πόδια κάτω και δεν συμμετείχε. και μετα και το σημερινό ναυάγιο βγήκε το ανώριμο παιδαρέλι της κεφετέριας να ζητήσει τι? Να βγει πρωτος. Αντε και βγηκε και δεν ειναι αυτοδύναμος (που δε θα είναι λόγω νόμου) τι θα κάνει?? θα μας σύρει πάλι σε νέες εκλογές??? Τι θα γίνει δηλαδή?

    Ο Καμμένος πάλι που αποκλείστηκε απο τις προηγούμενες συναντήσεις σήμερα τον καλεσαν για πρωτη φορά. ΠΟΙΟΝ??? Τον 4ο σε δύναμη κόμμα στη βουλή.
    Ο παπούλιας εδωσε περισσότερο έμφαση στον 7ο και τελευταίο Κουβέλη και εφτυσε τον 4ο. Ωραια Δημοκρατία.... Τι να σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.alithinapsemata.gr/greece/greece-news/greece-politics/3247--2-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/non-paper_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.