Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Διαλύει το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος;

"Αυτό το ΠΑΣΟΚ σάπισε" είπε χαρακτηριστικά!

Καλύτερα να ξεχάσουν από σήμερα όλοι το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν! Και αυτό γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προανήγγειλε εμμέσως την διάλυσή του μιλώντας στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε .......

και έλαβε -σήμερα το μεσημέρι- τις παραιτήσεις των μελών του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος, δηλώνοντας παράλληλα πως «υπάρχει αναντιστοιχία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με την ελληνική κοινωνία» και ότι «τα όργανα με τη σημερινή τους σύνθεση δεν είναι αντιπροσωπευτικά».

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι καταργούνται και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ σε νομαρχιακό περιφερειακό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Βενζέλος η παράταξη θα διαλυθεί και θα ξαναφτιαχτεί και ο επόμενος της πρόεδρος θα είναι 30άρης. «Το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζαμε σάπισε», είπε καταλήγοτνας.

Τέλος, προανήγγειλε επιτροπή ανασυγκρότησης ενόψει του συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου στην οποία θα μετέχουν οι εκλεγμένοι βουλευτές και μια σειρά άλλων στελεχών του κινήματος τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

your News

5 σχόλια:

  1. Αντε, καιρος ήταν...αρκει να μην βάλει ο Μανολιός τα ρουχα του αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ποτέ δυνατόν ο λύκος θα μεταλλαχθεί σε πρόβατο;
    Λύκος με προβιά προβάτου ναι. Αλλα από λύκος σε πρόβατο.... είναι σαν να ζητάς να ανατείλει ο ήλιος από την Δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή τη φορά θα το ρίξω στον Τσιπρα.
    Τέλος οι μαγικές, όχι αγώνας από τις κερκίδες, μέσα στο γήπεδο με πλήρη εξάρτηση, παντελονάκι, φανέλα, επιγονατίδες και τρέξιμο για την νίκη. Να φύγουν οι άλλοι να ανέβουν στην κερκίδα να ρίξουν και αυτοί κανένα βρισίδι.
    Και αυτό θα γίνει άμα τον ψηφήσουμε όλοι ώστε να δούμε αν πράγματι είναι μάγκας η τζάμπα μάγκας.
    όλοι ΣΥΡΙΖΑ όλοι ΤΣΙΠΡΑ να του δώσουμε τη δυνατότητα να μας δήξει ποσά ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ή να μας ΠΗΔΗΞΗ μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΑΠΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ,ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς 10.04...
    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.