Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΔΕΗ: δεν θα επιβληθεί κανένα νέο «χαράτσι»

Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επιβληθεί κανένα νέο χαράτσι δίνει η ΔΕΗ, με αφορμή δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας.

Παράλληλα η Επιχείρηση διευκρινίζει ότι δεν υπάρχουν οφειλές της προς τον ΛΑΓΗΕ, τον ΑΔΜΗΕ και τη ΔΕΠΑ, ενώ υποστηρίζει ότι με δεδομένη τη μη ύπαρξη οφειλών της προς το ΛΑΓΗΕ, τα οποιαδήποτε θέματα ρευστότητας και οφειλών προς τρίτους του ΛΑΓΗΕ δεν έχουν σχέση με τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναυτεμπορικής, ..........

για τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς, η ΔΕΗ υποστηρίζει ότι μειώθηκαν τον Απρίλιο, στο πλαίσιο της εφαρμογής προγράμματος δράσεων για τη βελτίωση των εισπράξεων.

Σε ό,τι αφορά την κάλυψη της ζήτησης κατά τους θερινούς μήνες διαβεβαιώνεται ότι όλες οι θερμικές μονάδες της ΔΕΗ είναι συντηρημένες και πλήρως ικανές για αδιάλειπτη λειτουργία, ενώ υπάρχει επάρκεια αποθεμάτων νερών για λειτουργία των υδροηλεκτρικών σταθμών της.

Τέλος, σχετικά με την αναφορά που γίνεται για τις προκαταβολές έναντι κατανάλωσης τονίζονται τα ακόλουθα:

- Η ΔΕΗ δεν έχει αλλάξει την πολιτική της σε ότι αφορά τις προκαταβολές των πελατών της έναντι λογαριασμών ρεύματος εδώ και δύο δεκαετίες.

- Κανένα απολύτως «νέο χαράτσι» δεν πρόκειται να επιβληθεί στους πελάτες της.

- Σε ότ,ι αφορά τυχόν εγγυήσεις για τους κατ΄ εξακολούθηση ασυνεπείς πελάτες το θέμα εξετάζεται στο πλαίσιο της τεθείσας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας διαβούλευσης επί του επικαιροποιημένου σχεδίου νέου Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.