Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Θα αναστείλουν την εκτέλεση των παραπεμπτικών Οι εργαστηριακοί γιατροί αν δεν πληρωθούν

Να προβούν σε αναστολή της εκτέλεσης παραπεμπτικών των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, καθώς και των λοιπών κρατικών ταμείων, έχουν αποφασίσει οι εργαστηριακοί γιατροί, εάν δεν παραλάβουν άμεσα υπογεγραμμένη σύμβαση από τον ΕΟΠΥΥ με αναδρομική ισχύ από 1/1/2012.

Επίσης, ζητούν την αποπληρωμή των ..............

δεδουλευμένων τους, που αφορούν στα έτη 2010-2011, «όταν ήταν σε ισχύ οι συμβάσεις μας με τα υπό συνένωση Ασφαλιστικά Ταμεία με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς και την εξόφληση όλων των χρεών από τα έτη 2008 έως και σήμερα των υπόλοιπων κρατικών ασφαλιστικών ταμείων» αναφέρουν σε ανοιχτή επιστολή τους στον ΕΟΠΥΥ οι Ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί Νομού Μεσσηνίας (Μικροβιολόγοι – Βιοπαθολόγοι, Κυτταρολόγοι – Παθολογοανατόμοι, Πυρηνικοί Ιατροί).

Στην επιστολή σημειώνεται ακόμη: «Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματά μας στο άμεσο μέλλον, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε αναστολή της εκτέλεσης παραπεμπτικών των ασφαλισμένων ΕΟΠΥΥ, καθώς και των λοιπών κρατικών ταμείων. Σας ενημερώνουμε ότι θα συνταχθούμε και θα συμπλεύσουμε με τις αποφάσεις της ΠΕΕΒΙ».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.