Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.

Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με ............

εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη.
Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η Ασφάλεια έδωσε στους υβριστές μας κάποια στοιχεία για κάποιον "αλλοδαπό" εργαζόμενο που έπεσε θύμα ληστείας. Κατόπιν δικής μας έρευνας προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, αλλά Έλληνας με καναδική υπηκοότητα. Αυτό φυσικά το γνώριζε και η Ασφάλεια και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής, προτίμησαν όμως να ψευδολογήσουν ασύστολα, θεωρώντας πως με τέτοιες ανοησίες θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας το βουλώσουν λοιπόν, γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα...
Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ
Το Φιλιατρά News από την πρώτη στιγμή που δημοσίευσε την είδηση ήταν το μόνο που εξέφρασε από το πρώτο δευτερόλεπτο τις επιφυλάξεις του για την εγκυρότητα της "είδησης" διότι σε έρευνα που έγινε από πλευράς μας τόσο στο Εθνικό Τυπογραφείο όσο και στην μηχανή αναζήτησης Google, ΔΕΝ προέκυψε απολύτως κανένα ΦΕΚ του 2007 με αριθμό φύλλου 10271.
Απόδειξη του ότι είχε γραφτεί η επιφύλαξη μας είναι το σχόλιο που υπάρχει από αναγνώστη μας στην σχετική δημοσίευση εδώ.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο! Εκτός από υποστηρικτές του Καμμένου, τώρα και της Χ.Α.! Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου αρκεί αυτά που έχει γράψει ο Περίανδρος για την Χρυσή Αυγή που είναι και συντοπίτης μας και όποιος ξέρει και το κόμμα και τον Μιχαλολίακο απέξω και ανακατωτά, διαβάστε να ενημερωθείτε εκ των εσο γιατί πουλητάρια είναι!!!και όποιος γνωρίζει θα καταλάβει,,,,,,,
    http://gkaratheodoris.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια γιατι η Χρυσή Αυγή δε βγαίνει στα κανάλια να κάνει μια δήλωση, να συμετάσχει σε μια κουβέντα, να κοντραριστεί και να μάθουν κ οι μεγαλύτερες ηλικίες (που δε μπορούν μέσω διαδυκτίου να ενημερωθούν) τι ακριβώς είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν η Ελλαδα της Δημοκρατιας εχει τα σημερινα χαλια και η γερμανια των εθνικιστων ειναι αυτη που ειναι σημερα, με 5% ανεργια,συγνωμη αλλα προτιμω το μοντελο της Γερμανιας οπου και αν εχει τις ριζες του.40 χρονια ΄΄Δημοκρατιας''φτιαγμενη απο αρπακτικα,καμια σχεση με την πραγματικη Δημοκρατια...Για να δουμε τωρα λοιπον που ο Ελληνας καταλαβε την κοροιδια πως θα αντιδρασει!(φιλε 10'13 για να βγει καποιος στα καναλια πρεπει να καλεστει και να ταξει,εκει λειτουργουν οι νομοι της ζουγκλας, δεν διδεται το βημα χωρις ανταλαγμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.