Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σχεδιάζεται «τρομοκρατική» ενέργεια Καραμπάτου κατά Αδαμόπουλου

Αύριο ή το πολύ την Πέμπτη το βράδυ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του pelopsnews, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος ζητάει σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου, με στόχο... ο Δημήτρης Αδαμόπουλος να μπει Πρόεδρος και να φύγει σε λίγο απλά επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας.

Ως γνωστό, ο σημερινός Πρόεδρος του ...........

Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Αδαμόπουλος εξελέγη, παρότι κατετάγη τρίτος – τελευταίος στις σχετικά πρόσφατες εκλογές. Πρώτος ήταν ο συνδυασμός του υποψηφίου Γ. Γκούμα (εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας Μεσσηνίας και του Αντώνη Σαμαρά), που τερμάτισε πρώτος στην εκλογική κούρσα, αλλά δεν κατόρθωσε να εκλεγεί ο ίδιος. Δεύτερος είχε έλθει ο συνδυασμός του πρώην Προέδρου Γ. Καραμπάτου, που στην συνέχεια συμμάχησε με τον τρίτο συνδυασμό του σημερινού Προέδρου Δ. Αδαμόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelopsnews, ουσιαστικά αναμένεται να επισυμβεί η παραπάνω «αλλαγή πορείας» Καραμπάτου, γεγονός που εξυφαίνεται όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα και, φυσικά, έχει φθάσει και μέχρι το περιβάλλον Αδαμόπουλου που «τα περιμένει όλα από ένα ¨ιδιαίτερο¨ άτομο του στυλ του Γ. Καραμπάτου».

Την θέση του σημερινού Προέδρου Δ. Αδαμόπουλου αναμένεται, κατόπιν ήδη συμπεφωνημένου... προσυμφώνου Καραμπάτου – Γκούμα, να καταλάβει το εκλεγμένο μέλος του συνδυασμού Γκούμα, ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Μανιάτης.

Παρόλα, όμως, τα τοπικά τεκταινόμενα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση Αντώνη Σαμαρά, μάλιστα σήμερα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, καθώς είναι γνωστό ότι, στις εκλογές του Επιμελητηρίου, η Νομαρχιακή Οργάνωση (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας είχε με τους χειρισμούς της προκαλέσει «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Πρόεδρο της Ν.Δ..

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Γ. Γκούμας είναι «κολλητός» του Αντώνη Σαμαρά. Ο Δ. Αδαμόπουλος πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, που όμως ακολούθησε «μοναχικό δρόμο» στις επιμελητηριακές εκλογές, κόντρα στις επιλογές της Ν.Δ.. Τέλος, και ο Γ. Καραμπάτος, παρότι όχι «ιστορικός νεοδημοκράτης», είχε κάνει νωρίς (με την εκλογή Σαμαρά στη θέση του Προέδρου της Ν.Δ.) στον μεσσήνιο αρχηγό.

Πάντα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelopsnews, ψύχραιμα τοπικά στελέχη «συμβουλεύουν» τον Αντώνη Σαμαρά, να αποφύγει προεκλογικά μια τέτοια «τρομοκρατική ενέργεια» Καραμπάτου – Γκούμα, που θα ξανάφερνε αναστάτωση στο εσωτερικό της τοπικής Ν.Δ., μάλιστα σε μια ιδιαίτερα «ευαίσθητη» προεκλογική εποχή, που όλα μπορούν να προκαλέσουν … ανυπολόγιστες συνέπειες και εντυπώσεις. Έτσι, εν κατακλείδι, υποστηρίζουν τουλάχιστον την αναβολή της αντικατάστασης Αδαμόπουλου, σε εύθετο μετεκλογικό στάδιο…

pelops News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.