Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Επιτυχημένη η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Ιωάννη Φιλιατρών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε σήμερα στα Φιλιατρά η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών με το εκκλησιαστικό συμβούλιο, στο πνευματικό κέντρο του ιερού Ναού.

Την εθελοντική αιμοδοσία υποστηρίχθηκε από κλιμάκιο του νοσοκομείου Κυπαρισσίας που αποτελούνταν από τον Ιατρό Αιματολόγο κ. Χυδεριώτη Σταύρο και τις νοσηλεύτριες του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νικολοπούλου Δήμητρα, Καπράλου Μαρία και Σελούλη Κανέλλα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ............

ικανοποιητική και μέχρι την μια το μεσημέρι είχαν συλλεχθεί περίπου 25 μονάδες αίμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη απο τον συγκεντρωμένο αριθμό μονάδων αίματος αλλά για άλλους λόγους δεν στάθηκε δυνατόν να προσφέρουν αυτό που μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να παράγει και κανένα απολύτως εργαστήριο.
Το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας διαθέτει από τα καλύτερα και πλέον έμπειρα στελέχη στον τομέα, τα οποία με αυταπάρνηση καθημερινά προσφέρουν τα μέγιστα στο τμήμα της Αιμοδοσίας. θεωρούνται δε από τα πλέον δραστήρια στελέχη αφού έχουν συμμετάσχει σε πολλές αιμοδοτικές εξτρατίες εκ των οποίων προσφάτως στην Costa Nauarino.
Από την άλλη ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών πατήρ Διονύσιος Καλογερόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση για το το επιτυχημένο εγχείρημα που έκανε η ενορία του.
Ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία ευχαρίθστησε τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο την διοίκηση του νοσοκομείου για την άμεση αποδοχή του αιτήματος του καθώς και το τμήμα της αιμοδοσίας για την άμεση ανταπόκριση του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.