Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Νίκος Φάμπας: μειωμένη κατα 50% η κίνηση στις εορτές του Πάσχα.

Μειωμένη κατά 50% σε σχέση με πέρσι ήταν η κίνηση στην πασχαλινή αγορά των Φιλιατρών σύμφωνα με δήλωση που παραχώρησε σε συνεργάτη του Φιλιατρά News ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νίκος Φάμπας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την εμπορική κίνηση της πόλης μας κατα την πασχαλινή περίοδο και αναφέρθηκε στην κίνηση των καταναλωτών να αγοράζουν τα απολύτως απαραίτητα.

Τον ρωτήσαμε για το χαρτόνι στο τζάμι που λεει "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" αν το εννοεί. Και τον ρωτήσαμε ποια θα ηταν η αντίδραση του σε περίπτωση που πολιτικός το αγνοήσει.
Ευθαρσώς ο κ. Φάμπας μας είπε ότι δεν θα διστάσει να ..........

τους ρίξει αβγό στο κεφάλι.
Στο μαγαζί μου θα μπουν για να ψωνίσουν. Όχι για να μου κάνουν κήρυγμα.
Εξεφρασε το παράπονο του ως πολίτης ότι οι πολιτικοί όταν έχουν ανάγκη την ψήφο είναι κοντά στους πολίτες και μετά κάνουν τα δικά τους.
οι πολιτικοί πρέπει να μάθουν να μας υπολογίσουν και τα 4 χρόνια και οχι μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Δείτε το σχετικό Video.



Που πάνε τα χρήματα μας από τις ασφαλιστικές εισφορές;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών αναφέρθηκε και στις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που καταβάλλονται στο πρώην ΤΕΒΕ και Νυν ΟΑΕΕ.
Πληρώνουμε από 900 έως 1200 ευρώ το δίμηνο. Είναι πάρα πολλά. Θεωρεί ότι έπρεπε να πληρώνουν λιγότερα έτσι θα είχαν περισσότερο εμπόρευμα τα καταστήματα και θα ήταν πολύ πιο άνετη η κατάσταση ενός επαγγελματία.

Υπάρχει ένα 40% που δεν πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Και αυτό το 40% τα καλύπτουμε εμείς οι υπόλοιποι.
θα ήθελε να αλλάξει η πολιτική σε αυτό το ταμείο. Στις ιδιωτικές ασφάλειες πληρώνει 1.000 ευρώ τον χρόνια και μέχρι και Ελικόπτερο έχεις αναμμένο στην ταράτσα σου.
Που πάνε τα χρήματα αυτά;

Φαίνεται ενοχλημένος γιατί το χαρτί που έρχεται από τον ΟΑΕΕ δεν αναφέρει λεπτομερώς που καταβάλλονται τα χρήματα που καλείται να καταβάλει ο κάθε Επαγγελματίας.
Θα προτιμούσε να υπάρχει ανάλυση του ποσού όπως συμβαίνει με τους λογαριασμούς του ΟΑΕΕ και κάλεσε τον ΟΑΕΕ να του απαντήσει που πάνε όλα αυτά τα χρήματα.

Δείτε το σχετικό Video.



7 σχόλια:

  1. που είναι ο Βουδούρης πασοκια του φουρναράκειου με τον καλλικράτη σας? Σας πούλησε ε? Οταν φώνάζανε κάποιοι για δύο δήμους στην Τριφυλία χαιδεύατε τον Κουσελά και τον Βουδούρη. Τους τοπικούς κλέφτες του πασοκ δεν τους ξέρετε? Μούγκα τώρα. Ο Άκης φταίει για όλα. Επιδοτήσεις, ΦΠΑ, Τσαφαροδουλιές, Γκοτσοδουλιές, Σερετοδουλιές, αρπαχτές και βάλε. Θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί με κάνεις να σβήνω μηνύματα. Πρέπει ντε και καλά να γράψεις μέσα βρισιά; Αφου ξέρεις οτι θα κοπέι. Γιατι το γραφεις;

    Αστους. Οι ΠΑΣΟΚΟΙ Βουλευτές θα παρακαλάνε γονατιστοί για ψήφο. Οι πολίτες να τους ρίξουν μαύρο και δαγκωτό.
    Και ειδικά στους Κυπαρίσσιους υποψηφίους σε οποιοδήποτε κόμμα.
    Τα Φιλιατρά και οι Γαργαλιάνοι πρέπει να μαυρίσουμε τους υποψηφίους που κατάγονται από την Κυπαρισσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μαλακας για αυτους δεν ειναι βρισια.ειναι κοσμητικο οπως το λαμογια κλεφτες κλπ.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι όμως από τις λέξεις που κόβουν ένα σχόλιο ακόμα και αν είναι μια μόνο τέτοια λέξη σε ένα κατεβατό. Κόβεται ολο.
    Τα ξέρεις τα έχουμε πει.
    Κανε κι συ αυτό που ειπε ο Φάμπας. Σε υποψήφιο ρίχτου στην μάπα αβγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ? ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.