Τρίτη 10 Απριλίου 2012

2η εκδρομή στον καταρράκτη της Βάλτας

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για φυσιολατρικές εξορμήσεις και για μια επίσκεψη στον καταρράκτη της Βάλτας. Η φύση οργιάζει, τα πλατάνια είναι καταπράσινα και το νερό που κατεβαίνει από τα Κόκκινα Πατερά είναι διάφανο και καθάριο. Γι αυτό και είπαμε να οργανώσουμε για δεύτερη χρονιά μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάλτας, μια μικρή εκδρομούλα για όσους δεν έχουν επισκεφθεί το μέρος, αλλά και για όσους θέλουν να το ξαναεπισκεφθούν...

Η συνάντηση θα γίνει στην πλατεία της ............

Βάλτας το Μ. Σάββατο, 14/4/2012, στις 10:30 το πρωί, εκτός και εάν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες και όλοι μαζί θα κατηφορίσουμε με τα οχήματά μας προς το σημείο. Θα αφήσουμε τα οχήματα στο σημείο που ξεκινά ο χωματόδρομος για τον καταρράκτη και μετά από περπάτημα 20 λεπτών περίπου θα φτάσουμε στο μονοπάτι που κατεβαίνει σε αυτόν. Μετά τα πράγματα είναι εύκολα αφού το μονοπάτι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Καλό θα ήταν να φέρετε μαζί σας λίγο νερό και να φορέσετε αθλητικά παπούτσια. Oι πιο τολμηροί μπορούν να φέρουν το μαγιό τους, καθώς η λίμνούλα του καταρράκτη είναι ότι πρέπει για μπάνιο...

Ραντεβού το Μ. Σάββατο λοιπόν, στην πλατεία της Βάλτας στις 10.30 π.μ.

Φωτογραφίες από την Περσινή εκδρομή

Video από την πρώτη εκδρομή

Από το Βάλτα Τριφυλίας

ΣΧΟΛΙΟ
Η Περσινή εκδρομή που είχε οργανωθεί ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια. Περάσαμε υπέροχα, περάσαμε μοναδικά, ευχαριστηθήκαμε και απολαύσαμε την φύση.
Είναι μια εκδρομή που σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάτε όσοι δεν έχετε πάει στους καταρράκτες. Η μαγεία του τοπίου είναι μοναδική.
Μπορείτε να διαβάσετε και την εμπειρία μας από την περσινή εκδρομή. Το Video έτσι και αλλιώς είναι το ίδιο με την διαφορά ότι αλλάζουν τα λογότυπα καθώς ήταν μια προσφορά μας στον διοργανωτή της εκδρομής.




1 σχόλιο:

  1. αν μπορειται καποια στιγμη κανονιστε να γινει κ κυριακη η πορεια για να μπορεσουν να ερθουν κ αυτοι που δουλευουν σαββατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.