Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ "τελειώνουν" με τον Λ. Παπαδήμο

Την πλήρη αρμοδιότητα των κομμάτων και κυρίως του πρώτου κόμματος που θα προκύψει από τις εκλογές, αναγνωρίζει το Μέγαρο Μαξίμου για την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει την πρωθυπουργία με βάση τα αποτελέσματα που θα δώσει η κάλπη, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα στηθεί στις 29 Απριλίου.

Μετά τα απανωτά μηνύματα της .........

Λεωφόρου Συγγρού αλλά και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Α. Λοβέρδος , η πλευρά του Λουκά Παπαδήμου αποδέχεται ότι η φράση «άλλες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις εκλογές,» που είπε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, σήμαινε ότι οι αποφάσεις αυτές θα ληφθούν από τα κόμματα και όχι από τον ίδιο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής είπε στον πρωινό του Σκάι ότι «δεν είναι απόφαση του Πρωθυπουργού... από εκεί και πέρα, είναι απόφαση των κομμάτων τι θα κάνουν.» Κι όλα αυτά την ώρα που άλλο ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , ο Νίκος Σηφουνάκης έλεγε στο Ράδιο 9 πως «ηθικά και συνταγματικά ορθό είναι να αναλάβει πρωθυπουργός ο πρόεδρος του κόμματος που θα πλειοψηφήσει.»

Από την πλευρά της ΝΔ, ο Μάκης Βορίδης επανήλθε σήμερα με συνέντευξη του στο κρατικό ραδιόφωνο και αναφερόμενος στην προοπτική αυτοδυναμίας της ΝΔ είπε πως «υπάρχει ένα κόμμα το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει μια τέτοια κυβέρνηση κι αυτό είναι η Ν.Δ και υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να παίξει το ρόλο του πρωθυπουργού μ’ αυτούς τους όρους κι αυτός είναι ο Α. Σαμαράς.»

Η προοπτική να είναι λοιπόν ο Α. Σαμαράς πρωθυπουργός και σε κάθε περίπτωση η επικρατούσα λογική και στα δύο κόμματα για μια πολιτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές, κλείνει οριστικά την πόρτα στις φιλοδοξίες του κ. Παπαδήμου.

Briefing news

ΣΧΟΛΙΟ
Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως τα δυο κόμματα που ευθύνονται στο 100% για την κατάντια της χώρας μας, για την εξαθλίωση του Έλληνα, για τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις των απλών πολιτών ενω ταυτόχρονα για πάρτη τους δεν έχουν υποστεί τίποτα απολύτως και που με τις αποφάσεις τους εκαναν το σύνταγμα της Ελλάδας κουρελόχαρτο (για να μην πούμε Softex), εξακολουθούν να ζουν πλουσιοπάροχα οι ίδιοι αυτοί ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ εχουν το θράσος να βγαίνουν και να ξαναζητούν την ψήφο των Ελλήνων...
Ποτε κανένας δεν πλήρωσε για χρήματα που καταχράστηκε και που ολοι τους παραδέχονται, (θυμίζουμε Siemens, υποβρύχια που γέρνουν κλπ κλπ) και ζουν σε καθεστώς ατιμωρησίας.
Αυτοί θέλουν και ψήφο απο πάνω....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.