Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΕΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ

Ημέρα πένθους για τα Φιλιατρά σχετικά με τον άδικο χαμό από την επάρατη νόσο ενός παλικαριού μόλις 22 ετών. Του Μπάμπη Σουρέτη.
Το Φιλιατρά News σεβόμενο την μνήμη του παιδιού αυτού, σήμερα δεν θα κάνει καμία απολύτως δημοσίευση παρά μόνο αν συμβεί κάτι έκτακτο και πολύ σοβαρό για το οποίο πρέπει να ενημερωθείτε.

Ζητούμε την κατανόηση σας.

Η ομάδα Διαχείρισης
McH , X-treme , Karfi-petalo



9 σχόλια:

  1. ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΙΜΑΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ,ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ.. ΠΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΤΑ...ΠΑΠΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.. ΕΝΑ ΕΘΙΜΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΟΤΕ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.. ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΟΤΕ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΟΜΗ.. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΗΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΒΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ.
    ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο ταξιδι φιλε...θερμα συλληπητηρια στους συγγενοις του αδικοχαμενου αγαπητο φιλο μας Μπαμπη.ελπιζω να περνας καλα...μπαμπινο θα εισαι παντα κοντα μας,δεν σε ξεχναμε.
    Αντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο ταξιδι φιλε...θερμα συλληπητηρια στους συγγενοις του αδικοχαμενου αγαπητο φιλο μας Μπαμπη.ελπιζω να περνας καλα...μπαμπινο θα εισαι παντα κοντα μας,δεν σε ξεχναμε.
    Αντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΜΠΗ...ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΕ "ΠΑΡΕΙ"ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ!ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ Σ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ Ο,ΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΤΕ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΜΠΗ...ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ...ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.