Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Λίγο μετά ή λίγο πριν από την 25η Μαρτίου η προκήρυξη των εκλογών

Λίγο μετά ή λίγο πριν από την 25η Μαρτίου η προκήρυξη των εκλογών. Κυβερνητικές πηγές επιμένουν πως όπως έχουν ως τώρα τα πράγματα η προκήρυξη των εκλογών θα γίνει λίγο μετά την 25η Μαρτίου με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή να ζητά σήμερα «μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην κινητοποίηση των άκρων ένθεν κακείθεν που προκαλεί το τελευταίο διάστημα επικίνδυνες καταστάσεις».

«Δεν τίθεται θέμα ματαίωσης των παρελάσεων» ..........

δήλωσε ο κ. Καψής, μιλώντας πάντως για υποβάθμιση της δημοκρατίας μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτές που παρατηρούνται στις συναυλίες του Γ. Νταλάρα και ζητώντας ξεκάθαρη θέση από τα πολιτικά κόμματα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν υπάρχει καμία απόφαση σχετικά με την παραίτηση του Ευ. Βενιζέλου ή τη μετακίνησή του Λουκά Παπαδήμου στο υπουργείο Οικονομικών. Πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι ο κ. Βενιζέλος θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Τέλος σήμερα το απόγευμα προγραμματίζεται συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Μεταφορών Μ. Βορίδη, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και των μεγάλων έργων, πιθανώς όμως και την απελευθέρωση των φορτηγών και των ταξί.

Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.