Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυση κατά της Google ετοιμάζει η μουσική βιομηχανία!

Η αρχή έγινε με τα νομοσχέδια PIPA και SOPA, τα οποία τελικά μπήκαν στον «πάγο».

Αυτή την περίοδο η μάχη κατά της πειρατείας ακούει στο όνομα ACTA, το οποίο έχει υπογράψει και η Ελλάδα.

Τώρα αναλαμβάνει δράση και η μουσική βιομηχανία, καθώς η RIAA (Recording Industry Association Of America) και η IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) σχεδιάζουν να μηνύσουν την Google για τα αποτελέσματα αναζήτησής της.

Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι η μηχανή αναζήτησης ...........

αντί να «αποκρύψει» τα αποτελέσματα αναζήτησης που οδηγούν σε πειρατικές ιστοσελίδες, τους δίνει προτεραιότητα.

Από την πλευρά της η Google υποστηρίζει ότι οι αλγόριθμοι της λειτουργούν βάσει σχετικότητας και συνεπώς λειτουργεί αντικειμενικά.

mediagate

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.