Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Διαγωνισμού Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ

Χωρίς καμία ένσταση ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διεθνούς διαγωνισμού για τα σκουπίδια που προκήρυξε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την υποβολή 7 προτάσεων από αντίστοιχες κοινοπραξίες εταιριών. Οι κοινοπραξίες υπέβαλαν τις προτάσεις τους μέσα στο πλαίσιο των ορίων του Διεθνούς διαγωνισμού μέχρι το τελευταίο χρονικό περιθώριο στις 12 το μεσημέρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.
Προτάσεις κατέθεσαν οι Εταιρίες και Ενώσεις Εταιριών.......


1. Ένωση εταιριών ARCHIRODON GROUP - INTRAKAT - ENVITEC

2. Ένωση εταιριών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ - J&P ABAΞ

3. ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

4. ΝΟVAERA HELLAS

5. Ένωση εταιριών ΤΟΞΟΤΗΣ - ΤΡΙΚΑΤ

6. Ένωση εταιριών ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΗΛΕΚΤΩΡ

7. Ένωση εταιριών ΕΡΕΤΒΟ - ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ
Ένας από του μεγάλους στόχους που έχουμε υποσχεθεί στους πολίτες έχει βρει το δρόμο του και τρέχει
"Ένας από του μεγάλους στόχους που έχουμε υποσχεθεί στους πολίτες έχει βρει το δρόμο του και τρέχει" σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην εισήγηση του υπογραμμίζοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρώτη σε όλη τη χώρα, κατάφερε να ενεργοποιήσει τα πέντε συναρμόδια Υπουργεία με προσωπικές παρεμβάσεις και συνέχεις οχλήσεις προσωπικά από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
"Σήμερα χαιρόμαστε γιατί διαψευστήκαν όλες οι Κασσάνδρες που πρόβλεπαν ότι η προσπάθεια που κάναμε θα αποτύγχανε" συνέχισε ο Περιφερειάρχης τονίζοντας ότι "εμείς όμως προχωράμε γιατί είχαμε ξεκάθαρη πολιτική θέση από την αρχή, είχαμε οργανωμένο σχέδιο, και ζητήσαμε την ευθύνη παρόλο που δεν βάραινε τους δικούς μας ώμους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.